交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
直接話「可摸耳合埋把口食嘢 有啲嘈」
dnlm養豬場就係充斥咁嘅聲
即係如果你食餐飯$300幾
又廢事係到計你咩餐咩餐
我一次過畀晒
之後睇戲買飛當$200-$250
你畀返嘅話
咪當做一人一次囉
又唔洗當面計數咁小家
第一次見面, 有幾多女肯同你去行山身水身汗
無合理原因咁遲到

同埋就算真係有急事,WhatsApp都無個,又係死罪
諗起上個禮拜見嗰個「呢餐我俾okay㗎轉頭你請我飲嘢就可以
聽到呢句即刻搵藉口走+俾返錢佢
大佬你一餐飯~$70 飲嘢都唔係呢個價
好反感
唔報假數真係好重要 講大話最後傷害既係自己多D 花咁多心機最後因呢樣收皮真係好撚傷
利申ex同現任都係apps識 得164
唔簽淋巴按摩合同
唔簽中醫package

更多種類將齊集於旺角雅蘭中心!等你發掘!yeah
我覺得男仔係比完錢即刻話AA會搞到好尷
比錢都係女仔主動話AA好 就好似你講既暗示咁
(e.g. 食完飯直落睇戲)
唔係話啲女仔唔想AA
而係咁顯得男仔好小家
如果臨走果陣個女仔冇表示而你真係好想AA 咁你咪問返不如AA
而p圖技術係男人整出黎
唔洗講直接走
唔洗教正呢d冚家剷
最憎嗰啲口講話請你啦但實質其實係想AA
所以我以後呢啲嘢都係一律AA算
請唔起就唔好呀請
懶係大方其實實質小家到一個點
同你窩心傾足一個月 做戲做咁耐
你話唔買package個刻既眼神似殺人犯控制狂

籌謀一個月呃人感情
搏人買個一次性package無1皮2皮都唔好旨意走

大家小心,傷左個心後期修補返,銀包事大。當下要儘快借尿遁走
除咗身高外,點解大家講到咁差都會約出嚟?衣著打扮食野性格其實傾計個時都大概會feel到個人點
邊間下次唔去
試過第一次約去沙灘tim, 結果條女係自信西黎 - 腳又粗但無咩身材但生得高既肥西黎
咁你咪用李添命嘅思路藝術 跟住對方嘅思路去 慢慢你就搵到話題架啦

小家唔緊要唔好扮大方
好柒
真係出嚟social過 就已經學識點樣為之
Proper manner
遇過睇想M size但出黎係XL既肥閪
以為自己天姿國色 食飯埋完單(見百幾蚊就索性我請 只係想快d走) 同我講下次想食邊間
翻到去重係咁text我 chur我點解覆得咁慢同唔應佢
唔出嚟都唔知對方咁熱衷於phyaical contact
人有趣隨和但孤寒又一回事
都係要相處先會知道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞