交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
因為對方唔係fd?
自己爬文
上面有個講條仔成餐飯係咁提住aa
唔知緊張啲乜
你正常同朋友食飯都唔會咁樣啦
我都係咁

So far到而家九成女仔都好識做 自動波俾第二餐/請睇戲

通常如果第二餐都q埋雙手 我都一定會俾埋個餐

但就唔會再有第三次見面
真,女仔出街著文青裝同男仔著波衫運動褲一樣咁撚on9唔尊重人
係咁提aa 就抵佢溝唔撚到女啦
除非係學生哥想溝姐姐啦 我諗唔到其他理由
用交友app
成班揸住個鍵盤喺度拗
到現實約女出去 咪又啞鬼咗
巴打你個比喻好撚正
好撚認同
可能我都好睇衣著個啲人
文青衫女仔一律第一眼直接frdzoned 幾靚都咁話

有腳咪著吓短裙露吓腳
有腰波個啲就唔洗一定要露嘅 但著吓緊身衫褲show吓長處啦屌
以前啲mk妹衣著 有啲著吓短裙黑絲咁已經好正啦

啲咩文青女 著咩修女長裙 又闊過西隧嘅長褲
見到都唔開胃
有乜好笑呢?
不如你分開謙同自嘲先啦
自嘲係去得盡嘅謙嚟,笑自己唔介意比人笑埋
咁你唔係完全唔介意有乜好自嘲
你咪答返佢冇乜人dm/唔理狗公咪得
自卑又要扮大方最後兩頭唔到岸
笑咗
好鬼煩 點俾錢都係一門學問
男又驚俾人話小家
女又驚俾人話港女
有下文都不了
出多幾次仲得了
gay
屌,d仔真係有問題,見個有個係soc tee+索袋仲要唔剪頭髮又油
有機會,但可能都關人對first impression 印象最深事,不論係當事人對男方,抑或部分網民對當事人的負面印象。
根本溝女係一盤學問但只可以不斷試先學得到更加無咩formula可以跟
上連登睇只可以睇唔好犯人地既錯, 而點先成功真係睇對方係咩人
算啦你都請埋佢哋飲嘢囉 難道你本身唔想有下文?

咁你食完飯做咩唔即刻走,止蝕離場啊
e個係真
樣衰既傾計都比較想快d end topic
靚既會望住隻眼講野同埋想了解佢多d
巴打識野
d文青長裙見到想反胃,d圓66眼鏡見到都想一巴煎落去
唔係話要求高,著件t shirt 短褲都好過文青
吞拿魚?
文青look可以cover好多缺點嘛
一講三個set又得魚生飯 就知肯定係宗像屋
你咁講 班文青女人唔出街可以唔影響市容同唔阻街添
無諗過食喎,見幾好傾
不過返到屋企冷靜過後就無再揾佢
點樣兩頭唔到岸呢?
笑你無限上綱,我嫌人冇教養,就變咗屈我好介意,
完全理解0分
可憐
巴打只係唔鐘意文青look姐
咁有D仔都係文青look, 咁咪夾囉

利申: 文青look不了, 困係D2 Place一世唔好離開就最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞