交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
sor 唔知你咁敏感

又唔係得我咁講 你自己都覆左唔少

負評相信你自己都有眼睇到

我唔係現場評論唔到

但以你主觀角度講返件事

咁多人都覺得你有問題

結論得一個:連登啲人都on99 你無錯
有得食粥梗係食
有次上網識咗個女仔
見過幾次之後就黎了
半夜三更打黎搵我 大哥訓緊教呀
唔聽就係咁text我話做咩唔理佢
真係人都癩
睇完你響成個post既留言,相信你響現實裡面,如果係女,一定係自以為自己好高分兼吊高黎賣,要男人永遠阿諛奉承你;如果係男,一定係喜以阿諛奉承女人,目的只為屌西既狗公
又話理性討論

我拎論據回應你既假膠指控,答返點解我覺得你band3
你就用多數決黎答我
完全牛頭唔搭馬嘴
咁留意我做乜
咪玩啦ching香港邊有女真係唔care身高
最多係唔care你冇185姐
佢邊有攻擊你
睇你講番你果次既經歷(特別耿耿於懷人地個答案唔係你心目中對自己果句自嘲既答案),再睇埋你響呢個post度既回覆,自卑心大到一個點,勸你咪玩交友apps
巴打一定好靚仔
你鐘意咪活在自己世界囉

我亦都唔係黎辯論 係咪假膠好主觀

但老實講 大家都咁覺得 你自己都見到唔少

而且我一直用語都好中性

係你開口閉口又on9 又band3

從睇個故事聽得出你好介意自己個樣

我都無當面話你豬閪啦

攻擊人之前諗下自己做緊咩先啦
睇埋你響呢個post度既回覆 睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆 睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆睇埋你響呢個post度既回覆
你好撚得閒逐個追故
騷擾返佢
知佢係sales可以點玩
笑死 睇埋上面D comment
埋張單都變成複雜議題
搞到無論男女點俾都唔啱咁
何況d人初頭以為我淨係因為P圖依句就介意,先負評

後尾講埋入唔到三大垃圾,就知唔係我玻璃心

寧願你話而家係唔興謙虛tone架啦,我老撚土

好過你拎負評黎講

好彩仲有少數人明,岩岩識點都唔應該拎人黎笑

大家對教養程度要求唔同,冇所謂對錯

覺得假膠嘅咪互相做返朋友,係我接受唔到啫
答案A:你響個post既留言咁有個人風格,成個人好立體,梗係留意你
答案B:你響個post既留言咁撚柒西臭格,唔特登log in打幾隻字串柒你都唔得
又黎
你個名
以上6點都唔重要(如果係靚仔/女的話)
你冇見過我憑咩話我豬閪?
用下腦先啦

懷疑你band3都入唔到 應該輕度
有口氣真係死罪
e個諗起都覺on9
佢就望住你食野
你就食住野講野
彼此彼此啦
個post唔係你開,你都得閒不斷回覆人地既故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞