交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
以為你有咩咁巴閉 要求啲女露波露腳
自己咪又係著啲一街都係嘅毒撚衫褲
我反而覺得睇多啲書(尤其係果啲教你點同人相處既書)對你同一個陌生人溝通唔會有咩幫助,
反而你多啲出去同唔同人講野,練下啲臨場發揮仲實際
我覺得你講嘅方法仲難 點樣無啦啦搵到人出去傾
我自己拍過幾次拖都係網上約見面,
我覺得其實最重要係點樣係第一次見既時候引導兩個人走出果種尷尬狀態,
我通常就無野搵野講 9UP 自嘲,KEEP住唔會靜,
咁其實慢慢走出左尷尬狀態就易好多
樣衰食煙道友樣矮過我
你先係唔識做人 人地好明顯約你飲野
係咪盲 無話要露 係佢地顯示下長處

咁都叫毒撚衫褲無咩好講啦唔知點先叫正常了
或者呢啲人本身就係冇責任心,成日放飛機
佢頂多係第二句語氣表達差咗啲
但唔算叫有問題囉
有無諗過佢講緊既係30蚊杯珍珠奶茶
冇咁橋掛?
你咪比人frdzone返囉
講真丫 真係啱傾 啱feel 唔講嘢都唔會悶
不過個開頭就點都會有幫助
屌咪就係

自己就可以“覺得咁著幾舒服

都係覺得簡單野、純色就最好”

女就唔可以覺得簡單純色文青裝舒服 要露波露腳俾你睇?
是但啦你地講咩都好 我係毒撚我a0 一直溝唔到女得未
你咪當我米6油頭暗瘡唔識著衫毒撚

約過一個好柒嘅男仔食糖水 明明交換左相 覺得佢正常嘅 點知出到去係柒嘅 佢仲要摸我背脊 諗起都唔開胃
我果次就係換咗相先出嚟 但被受震驚
之後就話有嘢做要走先
佢係大西北居民都堅持上埋巴士送我返新界東
哇屌坐坐下仲挨咗落嚟
一生人陰影
文青衫,闊腳褲有咩問題. 可以著得好好睇
識得著E D都明顯係有打扮過
雖則你可能唔係毒撚,但有咁既諗法同毒撚有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞