交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
出到嚟我拋話題俾佢 佢都唔接
返到去竟然想約第二次
我搵理由拒絕仲騷擾我
d 淋巴美容中醫sales又負皮我喇
職業令你自卑咪轉行囉垃圾
成日做埋d無良心既嘢正垃圾
你個情況係:無溫書 考得麻麻 入左city

對方:你都幾負碌

覺得你對自己樣貌太敏感先覺得人針對你
佢啲例子語境錯哂,總之無讚番就等於踩佢
睇得出層主本身對外貌呢樣嘢好在意,少許自卑所以想人認同。既然係咁,真心希望唔好再拎嚟自嘲以避免自尋煩惱
佢開topic問我 你ig po咁多相係咪好多九公dm你?
我先話 假相黎啫,你見到架啦,幾驚你唔認得etc
唔通答佢:梗係啦,我好歡迎架

全程講嘢都好難聽,不能盡錄
咁型就唔好約唔到第二次就扮哂死狗say sorry
講真, 唔玩交友app 唔知有咁多怪人
巴黎識答你咩
有體味 個時諗住睇戲之後飲野 可能討論下戲情唔會咁尷尬 但條友成身臭汗味令我置身2個鐘地獄
呢句我接受到,唔覺小家/肉酸/計較

利申;絲
咁明顯都叫唔知想點
係女人都係想人讚下,正常答已經加印象分
你覺得咁做係唔俾人討論嘅話,下次遇到呢啲情況咪學條仔咁答
好食到JAPJAP聲
成餐飯對方講咗好多難聽說話踩我,不能盡錄
唔通我打哂成餐飯對話出黎咩,到時又TLDR

我係想講,唔好下下踩低對方,取笑人地當係幽默
其實好冇禮貌又令人反感,
到時你想繼續做朋友而人地唔想就無謂

讀city係例子係exact7ly佢之後講嘅
入唔到三大垃圾係佢原句
(問返佢讀咩佢係台灣讀,唔記得邊間了唔知勁唔勁)
唔開名了 九龍西 日式料理鋪
名過於實 可能唔太啱我
Menu得松竹梅魚生飯揀
個時心諗 嘩你唔係帶我去俾你中同見啊嘛
大佬我地都係第一次
搞到好有陰影
莫講話男女,識普通朋友都係熟咗先慢慢開始mean
條仔一嚟就咁串,我諗做朋友都難頂
語氣形容唔到
但令我覺得唔舒服
可能我自己問題
試過第一次食飯就約唔平嘅餐廳 (埋單16xx)
再落bar飲嘢 (4xx)
之後話點解唔送佢返屋企。。。 佢都onL9
我有拎銀包佢話唔洗
我都係有俾返錢
爬完文先覆得唔得
諗緊巴黎關咩事
唔通法國巴黎交友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞