交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
佢仲分析咗好耐我點幫到佢
講到頭頭是道
然後劈頭用說服人嘅語氣講:「妳嫁俾我啦⋯⋯」

比個意見姐 ching
以前約過個極品
講開讀u, 佢問我邊間
講完之後佢話ok 喎 top 10 不過唔係top5 囉
心諗咁撚大口氣唔通你oxbridge
之後問返佢 佢講咗間未聽過嘅u
仲以為自己見識少 google 下真係雞校黎

之後又話自己英文好叻係bbc
問我多唔多講英文 佢d fd 全部英文好好
雖然我自己英文都好ok
不過我都係串返佢係咪成世人最值得自豪凈係英文好
我公司連oa 都係加拿大大
真 掛住自己行扣哂分
user name
絲打

咁用返你呢個邏輯嚟講,
你留言都會得到啲唔啱聽嘅回覆咁係咪又同返你講一開始就唔應該留言啦

溝仔溝女真係一門學問
但識尊重對方實冇死
cls
試過有個女話叫我陪佢去買某樣野
都約左某個時間 跟住就唔覆人

跟住最近係第二個app見到 佢又自己講自己野跟手又話我冇放樣唔公平係度chur要睇樣
講野正常d我咪比你睇lo奇奇怪怪咁
靚唔靚仔
大把有老婆,唔係個個女人中意男人下下都阿諛奉承
樣衰仲會出嚟咩
好可惜係白卡靚仔
仲好聰明嗰隻但真癲
你啱
無話唔得 而且我覺得問中學讀女校亦無針對性

但見佢咁大反應 咁激動 咁你都想串我
190吹到185?
你都話唔係下下 但間唔時都要識do
咁究竟你係咪on9 band 3
想色了
摸我個頭
同埋prefer aa 就直接埋單只係俾自己嗰份 對方會get到啦
點樣直接比自己嗰份
咁做你咪又係話人
講真第一次AA係好正常
未見過有人一見鍾情
唔係鍾意我外表
係鍾意我條命
不過好respect佢嘅專業
唔係 不過唔係重點

我就理性討論 佢要無理攻擊我 我都無攻擊返佢啦
我覺得你只係嬲條仔aa 唔請你咋喎
有時想俾卡/無咁多散紙 點樣淨係俾自己個份?
你就算想人地請都要扮野 即刻同佢講話俾返佢
佢要aa 先會話要 佢請就會話唔使
但你係老馮咗人地會請你咁
搞到人地出門口都要r爛臉問你攞返
你嬲係正常 竟然有男仔咁同你計
不過如果你唔靚就要忍下
理性討論

我以為自嘲還自嘲,踩人還踩人 係常識黎,
要幽默可以拎返自己黎笑,而唔係笑人

謙稱有「寒舍」、「犬兒」
但正常唔會因為人地咁講就真係笑人間屋寒酸,話人個仔冇出息

係你眼中就變咗假膠
我先問下你嘅文化水平同教養係咪band3出黎
同個女仔食完飯 我拎埋錢出黎準備找數
佢都堅持叫我收番埋 佢比
咁算唔算扣分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞