交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
咁巴打你都對異性朋友好好
死臭雞
兩個都文青我諗起她和他的戀愛花期

佢兩個真係好襯啦但就真係唔好搞我
有冇人同我一樣玩apps齋match唔約唔傾
其實人哋都係係咁以講一句

點會估到你咁樣諗人哋姐

咁其實一人一餐都好正常姐
通常都係單身突然間興起

玩一兩日睇下有無人岩傾

傾傾吓計啱傾就約出街
唔同佢講嘅話 佢可能真係唔知自己啲壞習慣咁乞人憎
唔太識同陌生人傾計
唔想又重重覆覆啲咩有咩興趣呀 果類廢話
索性唔傾
無眼神交流係因為我驚
帶我去西九food court坐斜櫈
太chur
請珍珠奶茶係飲嘢 請飲酒都係飲嘢 你又唔講清楚係請乜 好易令人誤會姐
反問佢點解仲未走
我就唔會理一開始aa定點
第一二餐如果男方請左 之後條女都冇心請返你既就講bye bye
唔係逼
果一刻氣氛好唔好,條女想唔想食糖水既,其實都feel到喇
如果大家都知冇下次,咁梗係收啦
趁對方去廁所果時
埋左張單 係唔係會唔會加分?

係咪唔同時段
你地住唔同國家?
愛情就係咁一句嘢唔過電就會冇咗
都合理

但絲打真人樣應該同相差唔多?
差唔多都自嘲既話,對家應該會跟風又開玩笑
係唔係會唔會加分
我成日都覺得
過電係一種緣份 / 需要契機
啱就啱,唔啱就唔啱
唔好犯D災難級嘅錯就OK

風度埋單都係錦上添花
我就唔信有人好似改卷咁,tick tick tick, 哦49分
趁我去廁所埋單,哦,加1分,合格,有下次

係唔啱嘅,做幾百樣加分動作都係嘔心
人醜性騷擾
講完88上車就比人del左,唔想再見到佢
都係香港
其實D 女唔太CARE 你食乜,
反而係, 佢得唔得閒, 要唔要等好耐位,
同埋餐飯既過程, 你有無D 位係扣分..
就係咁簡單...
唔一定要貴,..就算貴一貴, 但你個人柒, 都無用.
我就未試過叫人A, 叫人俾返,
反正幾百蚊, 大家當試又好, 攝時間又好,
如果佢要A 返,我會收, 反正你自己俾返我, 我無逼你囉.

AT LEAST 我希望出到黎係唔悶, 多野講, 那怕係講ON9野..
唔玩電話係尊重,你覺得唔岩, 大方D 出聲好過吊住人,男女都係咁話.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞