交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
我見佢除口罩嗰刻已經想返屋企
咁無野了
冇主見
接近170嘅女仔更加易分到
(著埋鞋計)
最好笑係明明唔夠高又要搭膊頭
180cm搭我膊頭都叫勉強就手
你175cm搭乜嘢膊頭仲要話唔會啊好舒服
其實你扯住隻手搭我膊頭舒唔舒服我係知
仲要俾我見到佢偷偷gut高笑死我
利申168cm
爬文啦屌
我攞銀包佢話唔洗我請
我攞銀包出嚟佢話唔洗
之後有俾返佢
連登仔成日話港女冇180唔揀
香港邊到有咁多180呀成街都係冇180咪又係拖住條女結哂婚
自己溝唔到女係到賴
利申:ex得163
下次同倫敦講
佢睇銀魂睇得太多
咁你想人點樣直接比自己嗰份
餐飯$500我放$250然後遞比你咁樣?
我都係拎埋銀包出黎問幾錢 廢事尷尬
佢唔收嘅 就下場飲野食甜品 我比
試過約條仔出黎發現佢唔係同相有出入咁簡單
佢係直接偷人相
咁我緊係話走先啦
佢竟然仲問點解
仲好意思話自己換左副眼鏡所以唔同左
我即刻串佢你係當我盲定當我傻
可能你屌到佢啲鄉音出晒黎呢,巧舒服巧爽
而家傾足一個月咁有耐性?top sales黎?
其實好易睇 傾唔夠幾日就有意無意講自己工作好勤力 好孝順 陪老母飲茶 日日搭的士返工
手法差不多
我寸過條友 「我同你三唔識七,阿媽張相都搬埋出黎,生意幾好呀嘛?」
多數見到啲想夾返既都係叫佢俾尾數算
人哋拎埋錢出嚟格硬話自己請又好似好大男人咁
仲要話 憑你個po回應憑你嗰幾個回覆就係雞仲話自己以事論事 單身毒撚溝唔到女就話我唔稀罕哈哈
即payme 唔想有瓜葛
即係點?男講aa就kam,小家
女講aa就無問題?😂
定你意思係講aa嘅態度
咁點講先唔會offend到你地
可能你自我防衛多d,内心怕傷,可能希望人鼓勵你多d甘。 固然順住你的講法“踩你”,會hurt。但亦要小心被人讚得多,你可能會想得到對方認同,易冇左自己。切記自卑係硬傷,good luck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞