交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
如果我問佢上一段感情嘅事佢答都好正常
但對方問完我返咩工之後就講我ex都係做呢行,之後就講咗好耐ex嘅嘢
我轉話題問佢去旅行啲嘢,佢係度講佢同ex去旅行嘅嘢,以上兩次我都無問過佢就自己講
食完餐飯嬲嬲地扮有fd約提早離場,車咗個女送返屋企果時播首拼命無恙比佢聽
遲到 出門一個鐘前已經同佢講定
都仲係遲半個鐘以上

抽水 係咁乘機痴埋黎
生活圈子同習慣爭太遠
唔限dating,完全理解唔到有D人遲到半個鐘以上一D歉意都無,可以若無其事sorry都無句
咁有D女仔第一次約唔AA係驚傷條仔自尊
笑死
但佢之後仲有冇搵你
我有遇過會狂搵返我 煩到癲
見到啲負評我就安心 唔係我一個咁覺得

建議你都係唔好玩app 咁玻璃心

講啲正常人都睇得出既野都覺得我針對你
巴打一定好靚仔可以約到咁多女出嚟

1: 畀咁多間做乜9
2: 想試咪直接問囉做乜9
3: 唔想影咪出聲囉
4: 男女都會遲
5: 咁介意唔好請
有冇自我檢討
醜嘅都唔會約出嚟啦
而整p圖技術個男人都係女人生出黎
負面/係咁發牢騷
試過有一次 第一次見已經同我喺度鬧佢屋企人 話咩佢爸爸掉低佢同佢媽咪 好憎佢 / 瘋狂影射自己好慘
都唔知俾咩反應好
基本啦 樣衰嘅真係好想走人返屋企打機
- 遲到
- 太CHUR
-唔帶錢屈你請食飯

雖然約到真人出黎都係得一兩次
睇黎你唔係好明 一係你就係個d港女
好難有女矮得過我⋯⋯
坐喺度食飯嗰時就睇到,好彩食西餐,一人一碟⋯⋯
絲打我明你意思
有時唔熟啱啱識根本唔會亂講野,聽到你話咩貨不對辦,識do既男仔會輕輕帶過:下唔係呀/冇呀咪一樣,其實咁樣咪仲得體
係未熟一個人之前根本唔會輕易講笑(仲要其實唔好笑)
支那閪港豬就會
啱 有幾多位去行山
流汗都唔敢
毒宅兒登仔咪係
下次識say no啦
想睇你真人姐
引人出嚟
叫人八婆係咩事cls
一啲禮貌都無仲以為好好笑
之前讀書都有啲咁嘅人
以為同我隔離枱個女同學好熟,懶係講笑扮frd(我哋左中右坐附近)
有次條友同個女同學講:
早晨啊,喂你個閪樣做咩唔理人?

個女同學嗰陣未做完功課抄緊無應佢
有啲人講嘢就係唔識收
靚仔就唔駛喺app約20+個女仔出街
3. 係咪你個樣生得似攝影師
雖然都知佢唔想 但好勁臭狐味 聞咗半日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞