交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
臨時改時間真係無哂feel
遲少少都算
對方男定女
咁廢都有
條女有鼻屎喺個鼻度,好明顯咁睇到⋯⋯
不修邊幅囉……試過約一個女仔出黎……我自己就執得齊齊整整,靚靚仔仔……對方就成個傻婆咁……唔化妝都算,著到好似買餸師奶咁,咩住個爛鬼環保袋,仲要咩到跌哂博……撞鬼咩?喂大姐你咁大個人唔係少少尊重個場合都冇下話?同佢食完個飯行左陣街……個感覺好似富婆/老母帶住鴨仔/仔行街咁……勁hard feeling……超級想快d走……食完個次飯就刪左聯絡了……
(ps:未出之前對方已經報左自己身高超矮,實際上真係比我想象中仲要矮,同埋當我返到屋企對照返我老母既身高,我覺得佢有少少虛報……
改時間可以接受
出黎睇我食野真係cls
佢男
好小家
仲要本身對方係超級唔靚/醜個種,個日出黎全程冇笑容……更加令到件事唔知點咁囉
帶你去美容,中醫,教育課程,保險投資,剪頭髮
樣衰冇內涵
出嚟食飯著拖鞋
着波衫
最忌太有自信,約過條女話自己肉地出到嚟點知XL都算,著撚到師奶咁全程不停話自己今日無化妝,化左就好撚靚,以前啲仔又點樣無條件對佢好好心諗你條肥西啲自信到底係邊度嚟
un腳
同你一樣 不過我係女
有次約個男仔 我就化晒妝 佢就執都冇執下
又油頭 又唔剃鬚
Lm
Send咗間餐廳因為俾我
我同佢講入面個啲野我都唔食
(利申間餐廳只係得三款魚生飯可以叫)
問佢有冇其他想食
佢照send返間之前我拒絕咗嘅餐廳
大佬我都講咗我唔食魚生
你死都send同一間黎
跟本冇尊重過我

咁我唯有頂硬上去食啦
我發現個侍應原來係佢中同
心諗哇屌唔怪得知死都要嚟呢間
大佬但我過嚟俾你個friend去評下?
完全覺得不被尊重喎
仲諗住約下次cls
最撚憎呢啲男人
唔止對巴黎講係
對柏林黎講都一樣係
唔帶紙巾
食野前唔洗手
慘⋯⋯呢D唔要得
唔明點解d仔會呃身高,點可能有得呃架
利申矮過170但會認
個女仔唔接受咪算 好過出黎嘥大家時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞