交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
真係好尷尬
講乜都比佢一野end topic
仲有個約咗話食六點半
但五點九同我講好眼瞓要我等到佢七點半
咁我咪話如果你攰可以約等二日食
之後無啦啦屌我浪費佢時間

個時第一次玩app
星期一傾 星期日出黎食
本來已經覺得條友痴痴地線唔係好想去食
點知條友又屌我嘥佢時間
根本就喺度情感勒索我出嚟
出到嚟喺電梯度又唔知點解要平排企左鳩住人
重點成日hi過嚟
食完飯又係咁問我係咪AA制係咪AA制
認真我同你講我一定AA 唔想同你有咩關係
食完勁想甩開佢
佢死都話要送我返屋企
嚇撚到我去咗個假嘅地方話喺屋企就算
男女都好啦, 出門都照下鏡清晒要清既野
見過女望落無野, 一笑見到d 鼻毛突左出。男既,朋友見唔少
講粗口, 粗口好多人都講, 但未知對方接唔接受到之前都忍下口啦
嘔胃氣大大聲嘔出黎,有d 仲要唔用手遮口dllm, 你d 胃氣好撚香咩
要講真係大把
咁你都肯約出黎
有咩交友app
所以最醒真係約女去行山
又可以幫人影相,留俾自己打飛機
又可以睇女著yoga pants係點
又可以睇條女淡妝係點
又可以幫條女按摩
又唔怕冷場
又可以野戰,爽
無禮貌 無家教 講野懶好笑

同埋最憎人吹噓自己
借機有身體接觸 少少都算 係咁又搭膊頭又摸頭 屌你韓劇男主角咩死開啦
第5點有時真係對方hea應而接唔到落去咁點算
臭雞太多
睇相就公主 睇樣就蕃薯
係咪飯腳karen d fd
聽過個fd 都中過招 又係咁
改時間係上場未完
下次唔洗客氣
直接拒絕就得
好多人由揀餐廳嗰刻已經可以pass
男仔真係誠實好 女仔點會睇唔出高度

唔夠170咪搵番d唔夠160 又或有d女仔唔care高度

講大話死亡率係100

高度咁明顯都呃,如果一齊點知仲會呃到幾多野?
乜撚
樓主咪講左好多女仔都都貨不對版囉
癡線唔怪得hmd個個都話自己185
出到去邊有咁多
178 176話自己180仲勉強可以接受
話自己185真係誇張咗
屌我都遇過個完全一模一樣嘅人,
係咪同一個嚟
唔肯屌我
證明唔係你杯茶
鳩up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞