交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
小弟三十歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係FoodXanda做步兵...

我同佢係Tinder識.. 傾左一個星期Signal...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係Signal拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok 呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係聖誕節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000 蚊...之後佢問我有乜聖誕節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone13pro...之後我就同佢出左部iphone13pro...重買左個casetify case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,倒數會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好 sweet....等我重係carousell bid左幾隻ps5 game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上carousell同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個signal俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個signal俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
咁對方咪搵個覺得佢幽默嘅人一齊囉 如果有嘅話
S 變左XXL
170 條線西走好多人
希望唔會相認 冇心得罪你 但只係當個趣事分享下
或者可能呢件事細微到你已經唔記得左
如果絲打你自己認出自己 請都唔好嘗試聯絡我

向連登之前個matchup配對計劃識左個絲打
食飯果陣拎個銀包出黎遲左要搵搵
結果絲打兜口兜面同我講
: 同男仔出街從來都冇諗過要自己要出錢架喎
我:

之後冇再聯絡了
介意答呢啲答案嘅男仔根本唔會溝到女
你都有問題,約到出黎先知...
平時劈頭攞whatsap 問職業100% 騙局
咁你問人係咪中學讀女校
人地問返你係咪on9 band 3 都好正常啫點解你又覺得自己玩膠得,樓豬問返同一個問題就唔得

莫非
上面有人咁緊張,可能係
一坐底食飯
直接話我條命旺夫
兜意粉都未食完
就講到一定要嫁俾佢,原地求婚
痴撚線

以為都正正常常
平時幾學術討論
出到嚟語風變咗白卡佬

受害人係我朋友,不過我蠢,本身都唔知呢個step係sales手段
佢地sale 急要人電話係做咩?交俾公司做人頭費?
玩電話
計較嘅係你喎 講真第一次見 對方比咗全數先 正常自己應該主動問餐飯幾錢 如果再有後續咪話一陣我比咁囉
又未必嘅
我試過第二次先有feel
一年後先拍拖
有返咁上下正常腦袋都會知點答啦點解要為咗避人而唔可以自嘲憑咩咁教人
靚仔就得啫
你試下搵個樣衰嘅 交叉手,個身微微靠前微笑望住對方咁講 就會想星佢兩巴
#嚇撚死
我又唔係巴打
又想慳錢又想溝女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞