交友app初次約異性,對方做過乜嘢扣分舉動會令你唔會想再見佢第二次?

949 回覆
558 Like 22 Dislike
所以次次玩一兩日就放棄
好撚悶愈玩愈悶
呢個情況完全係假膠遇上真心膠條仔擺明係似熟賣熟果類人黎

你表達出黎嘅感覺俾對方以為你係玩得,但你又唔係玩得,又想學人哋第一次見面避免尷尬果類開場白

想對方客套D咁答你,點知對方一句dup埋黎,讚你又話人厹,踩你又話人on9

你咁樣自嘲擺明係俾位人哋入,你想學人自嘲就首先要有俾人串嘅心理準備,做到完全唔介意先好咁做

如果你咁介意自己個樣就唔好用個樣黎自嘲啦,直接問佢你樣衰唔樣衰咪得囉,如果佢答你好樣衰,咁佢就真係抵俾人屌啦
一直話分左手 點知撞到佢女朋友
直接扣到負分
但係巧靚女呢
反而疊埋心水約炮仲易過溝女
咁咪問緊點樣講會好啲
我唔使知差嘅做法係點

女人就係咁
問又唔直接講
講錯就話你小家/kam
好辛苦
如果用呢句套返去佢個對話咁應該係:真係好樣衰喎,洗唔洗幫你搵個整容醫生執執佢,我識人有折
除咗佢話你八婆係冇教養
你其他講嘅野咪又係自己講笑扮自嘲
人地跟返你個睇法嚟講又唔得
咪又係想人地讚,摺埋啦
真係港女八婆嚟
你咁講嘢預咗有人會同你玩架啦,唔玩得咪學人自嘲啦

小氣扮大方
謙虛得個表面假撚到 不如正正常常講野仲好啦
自卑學人自嘲
點睇都係你可憐
好聲好氣比建議你唔得,係要比人屌
唔識自嘲就唔好講野啦小氣鬼
試過同女面對面食飯講嘢佢噴口水
同佢食飯,食食下野用手撩牙
人同人相處邊有標準答案 你估而家考試要背marking scheme?
上面啲人已經講咗一堆典型扣分位可以參考唔使做kam撚
使唔使捉住你隻手教你背埋台詞溝女 笑死
自大撚係好惡頂 把口臭串 又講到得佢最理智
又借啲椅踩下人 眾人皆醉佢獨醒咁
有啲會同我講同佢ex嘅嘢
最慘係我已經轉topic佢都拉去講同ex嘅嘢
果下心諗我同你出嚟食飯係想了解你而唔係了解你嘅情史
第一句以為香港料理
但了解人嘅情史都喺了解佢嘅一種喎,依個反而講情史可以接受
其實絲都一樣
都有巴係實物與圖片不符
佢好靚?
嗰日我晏晝仲去左個wedding勁well-dressed,好在返咗屋企換下衫先出,唔係既話真係想象唔到會點
呢D friend都唔想做
呢類佢係想講俾人聽多過想同你傾計
我覺得講ex可以
大前題係某d情景諗起佢 或者自己問起
佢自己無啦啦講我覺得好怪
其實你有冇拎遲少少佢都唔應該咁講野
外在條件再正都冇用 佢個腦壞左
留名學玩交配app
咁如果完全無 AA / 糖水打算呢
其實都係睇靚唔靚仔
靚仔講後面果句,係女仔都開心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞