召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
我真心無笑過個巴西佬食軟飯
我笑狗妹係嫌佢唔夠節墮添啊
我信絲打們笑佢純粹因為佢係狗妹姐 笑狗係無需理由既
乜原來笑狗隻家屬要理由㗎
講真佢做雞搵老細包定係有個軟飯老公都係咁好笑㗎喎 佢婚禮同元朗總警司呀哥笑得幾撚開心呀 我依家唔可以笑佢?
啲水魚幾百蚊幫襯狗妹買衫都係抵撚死

報應報落狗妹個女就好
屌你個女 你阿哥721 允許白衫打人打得咁開心
你阿哥做狗 佢去韓國享受民主自由
你個女比狗屌啦

支持狗女嘅 咪撚話自己係黃
你只係貼錢比狗洗嘅低賤種黎

另一間都出名嘅ig shop都係$160
笑撚死,班水魚on9999999999
淘寶賣緊39
利申 唔係鼓勵人淘寶
真啊絲打 狗女本身係原罪黎
全場有冇人賣得貴過狗妹?
佢影啲相全部影到好高
但其實佢只係得160
當然佢都有講明佢真實身高
qna啲人又話佢真人望落都好高咁
但之後我都見過佢真人 覺得其實都似160
冇望落特別高 只係佢影相角度問題

同埋都認同絲打話佢真人同相中係兩回事
個vibe差好遠

留名
邊間
就算笑又點 狗隻家屬唔笑得?買件東大門中國製再運去韓國寫made in Korean 嘅衫買到咁貴已經好有問題老公成個廢人咁 咁辛苦做嘢 直頭心都涼 老公繼續得閒做下音樂過日晨 佢老公係搵到錢 佢唔洗搵咁多路數賺奶粉錢啦 一家大細加隻狗 同啲家頭細務 都靠晒狗妹啦 真係要讚佢叻女 無歧視 真心配服
笑撚死 呢啲一睇就知係韓國東大門求鳩其攞UCLA啲sweatshirt改幾隻字同公仔就出貨整到咁核突仲咁多舖頭賣 仲要夠膽死賣$400?$40當訓覺衫都唔想要
同意 屌你地咪撚扮公道撚啦
笑佢咪笑佢
終於有人講我都覺佢老公毫無生產力
USLA真係柒到 件衫擺明唔係大學官方授權
著出街應該會比人笑到面黃

點解影相條友唔教下張欣欣條仔擺下表情
擺出黎ig 果幾張相條仔個樣都炒晒車
張欣欣自己影咪算條仔嚴格黎講都幾樣衰 塊面好似好污糟咁 個唇又蒼白
係個樣好呆囉 唔知張欣欣睇上佢咩野呀 有錢
off topic件衫真係好醜 淘寶款feel
成個東大門都係賣老翻衫 一係就抄名牌一係抄本土designer
張欣欣個格望落好貪錢 如果條仔唔係有錢佢肯定唔會受溝
求link
你估個個都好似你咁聖人mode道德絲咩 何況純粹想笑狗妹 有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞