召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
咩都要story打卡 就黎柯屎都post IG
要話比所有人自己幾咁有文學修養
然後黎個Q&A 教導大家人生嘅大道理
有冇料係睇佢ig定斷㗎咩?上過佢堂先好講呢句 大把眼見身材好但唔識教亦冇心教嘅pt
有料在 掛pt名賣代餐?
定有料在搵到人撐 推到自己做年美冠軍
抬高自己身價啊?
Totally agree with you
成日話自己通頂搞到黑眼圈深皮膚又差 根本就係特登 自己攞嚟
係有心想做野 一早起身好似其他人返工咁朝8晚6 都有效率好多啦 自己唔瞓都算 仲要拉埋個妹一齊通頂 叫個妹咁細個開始陪佢捱壞個肝 呢個家姐都算唔話得
屌睇viu 廣告見到隻駱駝雪
佢之前做呀女又戀黎我已經唔太鍾意佢
無實力 靠老母youtube片又悶
睇全民造星啲女ig又會見到kitling好撚煩
gogreengolean 呢排成日玩倒立、手平衡個d可能玩出事

倒立個d會影響眼壓
佢最近成日玩倒立、倒轉自己既瑜伽動作
眼而家有問題可能關事
唔玩到癱都玩到眼有事,到底佢有咩係唔會受傷

https://topick.hket.com/article/1420929/%E7%91%9C%E4%BC%BD%E5%8F%97%E5%82%B7%E5%80%8B%E6%A1%88%20%2012-%E6%B6%89%E7%9C%BC%E7%9D%9B

未見過做人咁無意義
佢既人生只係得做運動同去蒲
而佢做親既野都會帶來伏
其實whizoo個euphemia都唔係好靚
都做到Model
入廠就死咁款都要影住自己遞起隻手驚死人睇唔到隻AP

佢個雙眼皮係咪割出嚟
有7.9萬followers嘅「人氣女神」馮天蔓五個鐘前出post搞giveaway但到目前為止都係得兩個人參加 柒到唔敢睇
仲要啲條件都算幾易完全唔使用腦諗就咁打幾個心心emoji就得
水魚Paul做咩唔幫你條女買啲bot留言呀 一陣又俾人笑到面黃呀
啲垃圾pr幾時先睇請個事實 搵埋晒啲又臭朵又冇觀眾緣嘅kol同賭錢落海真係冇乜分別 ISKINCLOCK送都冇人要
啱啱先見到原來佢上一個post都係giveaway
係同Love Bonito送$500 coupon買衫
睇翻啲留言如果唔計啲鹹濕阿伯讚佢好靚 佢得十幾個人參加個giveaway
Love Bonito都叫幾多女仔同OL識呀
七萬幾八萬個人follow但得十幾個人參加giveaway根本就冇可能
啲follower一係全部都係鹹濕阿伯 一係就買翻嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞