召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
笑撚死我未見過giveaway得2個人參加 倒米到
人地本身就唔窮 london出世長大中學去boarding 返香港間屋都唔細有書房 佢屋企人肯定係有d錢
其實佢普普通通樣做呢d model咪仲有真實感仲好
唔似Serco下下搵靚人嚟襯件衫
而且Euphemia都冇下下覺得自己好靚咁又chok又姣 唔好針對佢啦
想問呢個問題好耐
點解tomfatki唔搵肥蛙畫畫 要搵小雷畫
佢哋係咪睇唔起阿嫂嘅畫作
佢啲followers應該有一半都係因為見完佢粒熱香餅所以先fol佢
個張係去左四季staycation
不過佢後來del左個個story
可能俾人發現隻AP
做PT可以買AP? 唔信囉~
唔靠人靠佢自己真係做唔到
然後出片話自己好獨立
可能搵阿嫂畫都要俾錢
唔係阿嫂邊有錢寵妹
不是金錢上的獨立
可能有交返租俾屋企人掛
一開始唔識中文字黎香港唔易嘅 佢都搵咗好耐先有第一份lululemon工
吓!唔似喎 見佢ig 啲相 中學個時已經係咁
Susana來港前只淡定應徵4間公司;畢業後一個月來到香港,才驚覺名牌大學的光環形同虛設,取而代之是數十封沒有回覆的應徵信。

23歲的英籍港人Susana便有過半年「待工」的狀態,為了應付生活,她曾向現實低頭,來港2個月後便當上兼職售貨員,那時總算能應付生活開支,但她卻不快樂。「那時上班的壓力很大,卻又找不到其他工作。我覺得自己都是碩士生,尤其是在我的大學畢業,但卻跟人說找不到工,要做lululemon,哇,真的……」話稍頓在她嘴邊,「是會被人取笑的。」

金錢無法獨立係完全講唔上獨立
唔係有人支援佢真係住唔起何文田
呢個年代有父母幹留樓冇住屋問題邊個唔想
我都想有
露體狂又出擊今日得10幾度 寫個服字比你
其實唔會好歧視有父幹
佢最大問題係自己真係好鬼無用
你話佢做到Mayfit咁係無問題

我一定唔會話Mayfit唔獨立
仲覺得佢做得幾好
Mayfit 仲會邀請人一齊分享/請教教練心得
gogreengolean係帶領住方力申做運動
自大到教返前港隊做運動真係...
Humble佢真係唔識寫
仲要呢排成日聽到佢話自己 professional
但佢次次d野都會引黎大伏咁

無經期同會盲
真係唔可以將自己把尺度係其他人到
可能susana覺得好滿足呢
我只關心佢有翻m未
佢年頭有同人講自己m痛嫁
我問佢食緊幾多protein佢都話唔知喎
佢答我 佢教練叫佢食咩佢就食咩
有料

都係絲打果句 相vs 真人/拍片 個vibe兩回事
想知佢d朋友平時睇到佢po野會唔會笑
佢啲影相pose成日睇到人好尷尬 隔住個mon都戥佢拗得辛苦
其實有冇p圖
佢成日話冇
身材可能可以拗出嚟 但係個樣真係冇可能冇p
佢基本上一唔um住個咀就完全變左第二個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞