召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
新聞以前讚開張家朗mawingyu係金童玉女
依家佢同呢個咁唔老土 咁識得保持善良嘅cherrylam 唔知會點寫呢
WR 9071 女司機Polly一日內又泊雙黃又Cut實白
https://lih.kg/2819271
錄綠蔭裏草坡上善良女朋友
中途踩單車都踩到入港隊 好明顯係好有天份同埋身體條件好好
mk妹cherry lam攞咩同人比唔知同咁多學界籃波撚拍完拖 打籃球有冇叻咗

原本真係唔識呢2個人 但原來人比人 真係會比死人
覆錯comment絲打唔好意思
女朋友做咗啲咁善良嘅事 有人通風報信咗畀張家朗知未

唔好攞佢同張家朗個ex比
人哋運動員落足effort去訓練,仲要讀書唔差
Cherrylam好細個開始已經成日俾人話姣仔
成個ig都係同男朋友嘅相,講緊係中三得14歲
去到後期書都冇讀,冇做嘢,淨係吃喝玩樂
講真我唔覺得啲ig全部都係打卡有咩好睇
有內涵有才華嘅人吸引好多
Pin this
佢岀左story 死撐 原來真係臭西格
Angelica wu comment
隔幾年比cherry lam 溝Angelica wu 個ex
貴圈真亂
呢張相又幾諷刺 cherrylam 同曾分咗手之後同咗cm嗰個女仔嘅男朋友一齊 啲關係真係好亂
polly 閪撚到
成篇嘢句句都閪到震
仲要spin咗去自己努力被抹殺
阿紅菜頭其實真係唔應該轉車牌
等其他駕駛者可以identify返佢而避開啲
公路炸彈嚟
唔係自己嘅咪否認囉 又講到係小瑕疵 當人 傻架咩 打咁大篇嘢 唔代表理直氣壯架喎
https://youtu.be/BFLsEVtlcOo
黃龍德都仲住到落去都幾癲
佢成篇嘢真係覺得自己youtuber 公眾人物嚟
既然係咁點解唔以身作則呢
仲要打篇臭閪味濃嘅文
一句道歉都冇
明明一單還一單 佢自己夾硬要將所有野拉埋一齊講 講到人哋針對佢咁 唔好咁痴線啦 YouTube 拍片剪片好 公路上就唔洗負責任咩
好撚閪 搞着人地一句道歉都無 唔怪得唔識講thank you
扮可憐博同情嘛
依家有嘢賣緊
搞到少咗金主就唔好喇
留言個啲又唔係佢viewer理得佢咩努力咩
人人都努力嫁啦 你礙住人收工添
諗唔到有乜合理原因泊架車喺雙黃
仲要停得咁開 除非屋企人有意外啦
仲有為咗出出口cut兩線單白出去
咪就係你係快線L囉 cut唔到咪行遠啲再兜返轉頭
道歉有冇咁難同林奠冇乜分別西女人
攬攬個度笑到傻
明明道歉可以平息件事
偏偏個閪格點㩒都㩒唔住
建議紅菜頭去少次非洲揾個情商管理工作坊增值下
要做好朋友 笑死
唔係好明
佢話架車唔係佢嚟 但係又話啲人爆咗佢車牌
如果唔係佢嚟 啲人點知佢車牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞