召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
踩中1001
痴線西常問Q&A
Q: 丁同Sue係咪鬧交 點解鬧交
係 唔知

Q: yaki 同黃安係咪唔Fd
係 唔知點解

Q:南瓜珍係咪同天堂烏Txxxx一齊咗
係 婚都結埋

Q: icu點解叫Icu
因為佢好Proud of 自己讀同Cu ibba

Q: liz黃定藍?
狗妹,大日子會repost story加上黃藍都用到嘅字句元朗警區刑事總督察歐陽德嘅細妹 歐陽白露Liz

Q: jade lam係咪藍屍
兩公婆都係撐警藍屍,個女個名叫popo

Q: Polly呀 肥蛙呀 點解分手
無人知點解Polly分手
肥蛙話係因為希哥多次出軌

Q: 山東搬咗去邊
淺水灣藍灣大廈

Q: 呃nes姐假袋邊到有得睇
痴線西64,65自己睇

Q: ding係咪拍拖
係 冇人知男朋友係邊個

Q:肥蛙同福正係咪一齊咗
係 終於公開咗

Q:雪姨幾歲
Over40 (幾廿歲人仲扮少女)

Q:ding住邊
荃灣海之戀

Q:coffee住邊
Savannah

Q:咩係螞蟻論
蝦乾做youtuber無耐嗰陣喺ig出咗篇螞蟻論串佢啲viewers/haters (想知詳情請google)

Q:芊芊同dicky分左手
Dicky有第三者 (芊芊開過story講)

Q:yaki住邊
Monterey(租返嚟)

Q:bubz係咪離咗婚?
係,因為佢老公偷食,詳情可以Google ,順便一提佢係藍屍

Q: 護蛙手Yepi係邊個
肥蛙

呃人Kol

1. Yaki Wong (滾水淥con 傳銷垃圾減肥餅)
2. Spoon Chan (二手野嚴重mark up再呃人使用次數同原價)
3. Ding_2 (爛面KOL賣skincare 賣垃圾酵素氹妹豬買holy daily 賣嘅HUM nutrition mark up4倍價錢 )
4. Pumpkinjenn (旗下WULT抄襲品牌Glossier Sunniesface)
5. SnowE +Oyan (賣爛鬼空氣清新機誤導人可以殺武肺病毒)
6. Alicehaha (老翻餐具Mark Up10倍 )
7. AvaW jjjoann (傳銷呃錢野sell垃圾酵素減肥)
8. Sue chang 崠 (賣大陸淘寶母女裝扮自己設計!mark高10倍價格賣比粉絲)
9. Yankidin (賣傳銷有害豐胸藥)
10. cynbunny (同台灣知名抄襲師hannah huang抄淘寶hk$56頸鏈扮原創 [9成似] mark up24倍賣hk$1396。被發現後指有壞心腸的人來鬧事,其母親在ig表示 「依家世道唔好 很多人都生活不順只能在不被看見的網絡世界發洩」
肥安在ig表示「你們只是在人格謀殺他
你們這堆垃圾」)
11. reererre(呃人中醫減肥舖)
用大陸野同大陸醫生,幾十蚊大陸減肥藥賣幾百蚊,用嘅蛋白線都係大陸野。老母kingdom有人投訴過佢指示無牌女助手埋線治療致生膿蒼(https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20052926&extra=
12. Natalieftm 馮雞蔓開IG shop (Nattybynatalie) 賣淘寶衫,mark up4倍
13. imlmelo 間ig shop其實係淘寶貨,不過改咗個tag扮韓裝之後賣韓裝價錢
14. 肥娃 aka yepi 長期抄襲商品賺錢&
向李福正隱瞞自己係痴線西的一員

臭貨郭敏華#337042
yepi (三萬上返行人路/蕃茄炒蛋無叉燒 etc.)
15. Redispolly (獅子山產品疑似抄襲)
樓主開post
抵讚
上回講到cornerc白卡model

溫馨提示慎入

下面個張好似紙紥公仔唔搞咁多嘢咪幾好睇囉
法國YouTube班女人走晒去Vlogmas
但好睇嘅真係得一兩個 救撚命

推介一個個人覺得幾好睇嘅
YouTube推介見到
如果係藍屍/呃錢kol麻煩同我講返聲

https://youtu.be/fGpVei6bC-Q
下面嗰張好似梅小惠
係 喺條女ig比人tag啲post搵
佢可唔可以唔好再紮孖辮 十幾歲人扮可愛搞唔撚掂
藍絲珍上星期去Vogue個event著咗套「睡衣」
屎盆今日去event又學人著「fancy pajamas」又會咁啱嘅

啲垃圾品牌係咪嫌自己個形象唔夠柒要搵屎盆呢啲淨係識抄人同搵followers笨嘅過街老鼠加持呀
Echelon Matchali Matchesfashion 連卡佛 Autopilot
藍佢又未算嘅 但之前有絲話見過佢去遊行影咗個story就走咗
不過撇除政見對呢啲淨係識拎寵物嚟呃like嘅人都冇乜好感
以前講到有幾鍾意Oliver又叫男友啲貓我家的貓成日拎嚟打卡 上年買咗隻名種狗就日日post隻靚狗冇再理佢哋

照顧小動物要有耐性,佢咁都得?
似以前細個睇嗰個組合個兩姐妹,叫by2
呢個順眼好撚多喎,所以話搞咁多嘢做咩
乾乾淨淨嘅女仔已經好舒服
Lm
點解而家香港咁多呢啲妹妹仔
係 開一開個ig explore 勁多
從來未見過 亦唔係咩kol
但一入去睇張張相都過千like
同啲followers一樣數咁滯
仲要以前唔多覺呢個現象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞