召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
咁今次真係佢唔啱喎講以前做乜
睇fb 好似因為佢違泊 後面啲車塞晒車
佢有一張著白色長裙賣Tory Burch拖鞋廣告 個張勁有氣質
Cherrylam剩係飄住浸mk除
記者動作都幾慢
佢覺得自己啲”功”值得成班司機喺山林道等佢半個鐘
無見過人自戀到咁
#768 #771精心挑選自己靚相俾大家睇
#775 專登搵返舊post 提起張家朗ex 係mwy(唔知點解要咁做)
#784 見有人讚mwy,就搵片突登cap 人地表情唔好嘅樣出嚟
#789 再踩mwy多兩錢重,笑人無得p圖
#797 見大家都係繼續讚mwy笑自己,勢色唔對就叫大家唔好再judge 人地另一半
之前同partner單嘢已經麻麻哋佢
仲要越嚟越西 呢啲人唔抵紅
擺自己啲相果陣仲要扮唔記得加密 點啊你係咪好想全世界見到都讚你靚過mwy好多 媽啊好柒
真係唔知張家朗知自己條女 咁有心機 會係點 cherrylam點同mwy 比
有冇人有假ig ac話過佢知
屌咩 polly篇野閪到
佢唔識講野回應就咪鬼回應啦
原來個格閪係真嘅
曾經喺度讚佢地圖讚到比人屈係打手
真係黑歷史呀
睇完整合,淨係追返「錄綠蔭裏草坡上」CM黎睇
真係柒撚到仆街
做錯事一句sorry都無, 仲拎自己好努力創作黎講? 完全兩回事囉
睇得出佢份人應該都好自我同埋硬頸, 做錯事都唔會覺得有錯仲會覺得人地挑剔佢
如果佢係想做呢一行, 咁嘅EQ真係
佢咁撚樣衰都冇自知之明就知啦
佢咁叫回應咗啦
正一閪女人
拍片拍得幾好都冇用啦
今期都唔知pin cherry lam定紅菜頭好
真係好撚自大同閪 行文睇得出佢一啲反省嘅意思都冇
自己駕駛態度唔好俾人影咗出嚟但blame翻人哋搞到佢千辛萬苦打咗格嘅車牌被曝光
然後講到自己好委屈平時做嘢有幾辛苦 做嘢辛苦就可以攞正牌cut白線泊雙黃線塞住成條街?
唔係想咒但佢呢啲咁嘅人遲早出意外 佢出事都算 最怕係連累到其他車同人
依家啲記者都係上連登攞料
Polly講嘢個邏輯都幾搞笑
淨係識叫人體諒佢平時做嘢有幾多功勞
去掩蓋佢今次做嘅呢個錯 (其實佢都無企定定承認自己有錯)
咁點解你唔識體諒下比你塞住條路嘅嗰班人
如果真係有緊急事上嚟
就算你講句對唔住都彌補唔到呀!更何況佢直頭無真心道歉
成日都係連登>公海>連登
連登都是偵探 特別痴線西係神探
仲有呀,乜野百功不能抵一過姐
你百功係有糧出嫁,你穩袋嫁
但你一過係犯法喎
知唔知自己講乜
唔講以為佢啲功拯救咗世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞