召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
幾時幫襯埋佢啲護膚品
個post原意就係追擊呃人kol 傾埋八卦笑kol身型都算
耐唔耐就有人自爆自己幫襯左邊個kol然後中伏?????
跟住其他人就話問點解kol咁好搵咁多水魚上當?????
真係睇唔透
你話呢
似係你憎佢多d 你係咪jeannie啊成個post都無人提過連佳麗 你自己打佢出來 真好笑

Mina日日r貓糧終於比佢r到
仲問
直頭弱智
最近睇嘉殷Vlogmas
真係好勤力,忙到痴線都仲可以剪到片
睇落又唔會覺得悶
肥蛙真係見到標題都唔想睇
條條片都係寵呢個寵果個

淘寶兒係去做尖定係去扮靚同拗腰擺pose
佢啲vlogmas真係唔悶 feel到佢好有heart 覺得佢嘅片值得有更多人睇
覺得佢同佢男朋友好襯
講嘢咬字好清楚 又幾靚女比起其他youtuber嘅vlogmas好好睇 睇咗melo一陣就skip咗 講嘢勁做作又悶
突破盲腸
認同 好充實幾好睇
我就係想講佢
我本身都唔識佢 偶爾間睇到佢啲vlogmas真係覺得癲
一早起身做嘢到晏晝 中間得2個鐘頭得閒返屋企剪片夜晚再去教瑜伽堂 仲諗住考多個空中瑜伽導師牌

唔係吹奏 只可以講比蛆姐努力嘅人多的是 而大家真係有眼睇

同埋真係通一個月頂 個黑眼圈點會係咁
點會仲可以好似佢片入面咁白淨嘅樣去賣廣告
佢個frd yuenki都係 成日扮自己睇書 真係鍾意睇書既人會係咁咩
佢果堆(suenn, heyman, 吉吉) 都ok 至少多左人識 有埋副業都仲keep住1-2星期一條片
最反感係一個月都無一條片果堆 是但係story post PR送嘅嘢 得閒叫下春好忙好辛苦
一有野要sell先上水 水鳩班viewer
唔洗解剖都知你無腦
我都鍾意睇
幾好 每日都將所有嘢塞到滿
好鬼勤力
見佢咁勤力自己都勤力咗
絲打點解啲觀察力咁好
半block咗佢就好易發現
極度懷疑當時 陳秀珠責怪錢嘉樂set cam 搞到影到佢撩鼻屎 ,所以鬧交兩個有一兩個月冇一齊
純粹鳩估
認真 女PT黎講佢叫幾有料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞