召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
咁可能之前嘅弱智ig stories唔係扮 係真弱智
著到身光頸靚有撚用 肥就算啦 佢有病 唔笑佢 但撩鼻屎真係
Lafit一向都柒開
港女最愛 個個KOL都一定收過
一式一樣粉紅花花
高抄到睇到晒隔離個櫃面仲唔V面仲見到雙下巴就死啦
肌研係咪當啲人白痴 仲要yuu
撩鼻屎冇問題人人都有鼻屎 係柒在被人cap到仲要用手指撩
間鋪絕對係淘寶只要找相同就會有
戴住隻卡地亞當眾撩
其實撩鼻屎同肥都真係冇問題 人人都要撩㗎啦 但問題係佢開live賣衫 啲衫又唔係自己買返 轉頭賣比客 咁就覺得好撚污糟囉 呢啲嘢自己係屋企解決啦
以為$259一件no brand衞衣都已經叫貴
點知狗妹貴絕全場 賣你$400一件
有狗妹同小巴西做model示範加持係會幫成件事升呢
唔知狗妹啲水魚睇到會點
$390 買淘寶 $39 嘅貨
人地狗妹 一個養全家
唔搵你地水魚笨
點夠係韓國過好生活
諗起藍屍撐狗下場 都係抵撚死
搶到你返黎係佢一生最大嘅成就
seemingly有d錢
btw你係咪同雞蔓搬左去15度海景樓
只做sports pr交唔起租㗎喎

跟住上次有條友話其實佢地租緊個到得萬四蚊租
唔洗講到小巴西好食懶做咁
我心諗洗唔洗跟咁貼 又話人狗妹
但又日日走去睇人地d 片俾view人賺係咩心態

我未見過呢啲bralette可以夾到線
呢啲大胸著都會夾扁個胸形
佢夾到線 用咗幾多nude bra
追擊佢假唔假波有咩意義 個個post都一定有佢個波份
真大波假大波求其啦
賣廣告又唔影埋下面條底底
緊係啦 今年裸照冇流岀 學車咪變左大事
好核突啊呢條老泥妹 唔好再比attention佢啦
佢知毒撚中意睇佢條老泥gap

係咪見到試當真出左首係咁先啦咁hit又想學下人哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞