召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
好耐無睇了
真係 大大方方道歉唔得既
睇到佢d 語氣 諗起以前做野d 中女閪格
佢有認今日兩單係佢架車
不過佢就講話 其實過往啲人喺街見到同款同色嘅車做錯野 就乜都屈撚晒落佢度 佢覺得自己好慘好無辜
佢想重點提醒大家唔係得佢一個揸呢款車
話唔定一早睇上angelica wu個ex
紅菜頭一向都閪到爆
睇佢story句句態度都有骨
唔明點解仲有咁多人撐又keep住買佢個專抄人扮自己設計既JLT
屌polly態度閪到 咁都仲唔肯道歉
back個up先
佢最尾句「自取的」簡直畫龍點睛
閪到痴線
嘩屌 正式宣布polly係閪女人無誤
交通同拍youtube好似唔係好關事喎
自己做錯仲賴 仲打埋啲死人符號
利伸: 有埋過佢件幾舊水嘅冷衫 對佢好感度直插到底
紅菜頭要頭號追擊啦一定 以為自己好撚巴閉
邊個?
hermes 讀左靴勿
佢都有自戀型人格喎道歉啦仆街
入油唔講thank you都可以拗話cut咗/入完有講
但到依個地步都仲可以高高在上咁嘅態度叫人注意道路安全 都幾撚痴線
明明一開頭長髪個期對佢嘅印象唔係咁㗎喎

係有佢個ex太閪嘅對比先令到佢無咁閪 定 因為依家紅咗先變到咁撚臭串
仲以為JLT 既野係原創先賣到咁貴
竟然係抄人

有冇多啲花生聽聽?定之前已經講過?
本身唔識cherrylam 同mawingyu 睇完ig mawingyu真係贏曬名校出身運動員又讀CU 話就話運動員易啲入U 但最起碼人地運動好叻見佢ig著長裙好有氣質 即刻follow咗佢cherrylam努力啲讀書等中學畢業啦淨係識吃喝玩樂撚狗打卡嘅姣西慢慢增值下自己啦 得個外表無用架 何況你都無
做錯就認啦無人話你嘅product唔俾心機喎 唔好格硬講啦
錯就錯啦 姐係你日日扶呀婆過馬路執橙
咩好事都做盡 但就錯手殺人無問題 值得被原諒?
之前有絲打發現marf 拍拖 終於比記者喺到搵料po埋
http://weekendhk.com/1239942/?fbclid=IwAR0lGSmCdYbpmH04MSNvCpnSFK1eZb2m-VIwdOpgFbdiM5yAPUnviLOFcoo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞