召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
散左好耐啦 一齊左冇耐就散左
估唔到佢溝到張家朗咁癲
想知點做到
想像唔到佢哋企埋一齊嘅身高差
未睇相以為你講林小美
呢個Cherry Lam乜水嚟 咁普通都可以有三萬follow
我對佢嘅印象仲停留咗喺佢同曾湛元一齊嗰陣
兩個中學生超級高調,成個ig都係po對方咁滯
Cherry lam個ex都係個幾出名嘅籃球港隊嚟
好記得以前中學嗰陣好多迷妹好鍾意佢

冇記錯呢個女仔同soheehee好frd
之前見佢哋po story成日一齊出去玩
佢哋兩個嘅ex都係籃球港隊

哇我完全估唔到會係同張家朗一齊咗
初頭見佢張張相都like咗以為係frd
點知連個電話殼都一樣
可能我expect奥運冠軍個女朋友唔係咁掛
真 我以為會唔同啲 原來咁貼地
我都剩係記得條女同曾湛元一齊
估唔到溝到張家朗
好記得曾湛元果陣明明有個女朋友但就死都唔肯公開 但轉個頭分手都未分好就同cherry lam一齊 仲要兩個都po哂相咁
Cherry lam好識玩 溝仔真係有一手 低form都已經係咁
張家朗點解會咁睇唔開同佢一齊
我對佢哋呢pair好深印象係因為
有次睇佢哋開ig live,好多迷妹走晒入嚟留言
問佢哋好多問題,曾湛元直頭冇點睇個mon
同Cherrylam淨係係咁攬頭攬頸又係咁錫面
我以為佢兩個應該同年,都中六掛
點知原來女方先中三
我嗰下嚇親,吓乜原來咁細個
之後就見成日ig放閃
咁所以其實佢而家幾多歲?
好似03年
03年,今年先啱啱18歲

“球星”食女話咁易
https://lih.kg/599696

佢哋以前啲關係好亂成日俾人討論
我估唔到佢會係張家朗女朋友
張家朗之前唔係有女朋友㗎咩
原來係yanmak個ex…頂唔順佢覺得自己好型
Mawingyu嘛 散左十世
但係張家朗成日like啲女啲po kayan9896同hanna佢都成日like
唔知第幾手
Cherrylam一定係同張家朗一齊啦
張家朗英文名叫edgar
Edgar Cheung Cherry Lam
發現到個位絲打真係
咩年代呀仲講女仔第幾手
話佢姣仔性格唔好咪算 手手聲真係好難聽
唔通拍拖結婚淨係可以同初戀咩
咁都係陳述事實姐
話佢姣仔性格唔好就叫好聽?
貴圈真亂
留名睇娛記入黎抄文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞