召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
白色條野係咩事
好似扭親包紮咁
個牌子冷門到得佢兩姊妹提
又唔見有其他人提
真係好令人懷疑間野係佢地自己開
上次去迪士尼見到佢真人 完全唔同樣
想睇番 邊個po?
你小心講嘢佢同佢老友最鐘意#love myself #confidence 等陣cap你上ig公審你shaming順便同班fans取暖
屌那星我真係正打算開post講
有乜理由mark up到咁高賣件東大門衫?
我當你fitting影相styling加埋都唔會貴到咁
你係大明星嘅話我服你 你著咗有added value
一個kol 同我講係東大門入一件mk都有得賣嘅普通加絨hoodie 然後賣400??????
如果真係quality好好 design特別 我服你賣400
嚟件衫真心quality著唔過2個season
成日聲稱行「貼地」路線,真心咩?
如果你係咩韓國小教室, bethni一開始就係介紹開貴嘢嘅,本身都有家底,我可能都接受到
你行平民路線賣400蚊冇cutting冇branding冇design嘅衫?認清楚自己係咩kol先啦
不過啲觀眾真係on99 成日助長嚟d on9人做on9生意
400一件,我不如加多幾舊水買件quality好d嘅
狗妹唔呃錢點儲奶粉錢養狗b唔通靠佢個小老公仔
話時話小老公都幾似平時菲傭姐姐手機入面Skype緊個啲老公次次出鏡都係無所事事得個女人係度忙
佢老公好似完全唔洗做 靠佢搵錢咁

話時話 YouTube片名水蛇春咁長呢個「潮流」係唔係佢帶起先
記得有排佢條條片名都打勁長 博人睇唔到最尾「合作」果兩粒字 痴線西都有屌過
然後宜家個個都係咁做
點解愈黎愈多古墓絲 就算人地男主內女主外咁又點
何況一日24小時影唒出黎咩 睇片先得嗰10分鐘 做野有乜野好影
同埋我認同佢係mark up得好誇張 但mark up唔等於呃喎 明買明賣 屎盤嗰啲就叫呃啦
齊來助養黑警家屬
覺得mark up得比其他鋪多冇乜問題 又冇人指住支槍逼你買 好似serco咁有啲衫都賣得比較貴 但買唔買都係個人選擇
其實覺得你覺得有問題未即刻上前出聲
人地方會del得切啲相咩
成枱都係野 未汁野起跑已經比人禁住左啦
係咪驚真係唔係影你覺得𤓓咋
啱呀 全世界嘅野都mark up㗎啦 唔通蝕住做生意咩
屌那星狗妹啲貨賣撚哂啊
有幫襯個啲死智障一齊死全家落去陪佢啦
Dllm垃圾衫都咁多人買
你班智障盲撚咗啊
狗妹死全家啊仆你個臭街
唔見得有效,佢成個人都咁黃咁咁
真係好想知有邊啲人買咗
我覺得絲打們無講錯喎 佢唔賣貴d點養埋佢老公仔 正因為佢男主內女主外所以先要賺多d 養埋佢老公仔嘛 從來無人話男主外女主內有問題 亦無人笑佢老公食軟飯
世界就係咁多水魚
買咗嘅痴線西水魚千祈唔好屌鬼質量差呃錢食水深
以前都有人買wult mira醬油蟹 呃ki美容院上伏上黎屌 睇唔透點解一路追擊一路又幫襯
因為而家都唔係主力追擊,食花生講八卦咋嘛
明思羊爸有冇離婚/吉英輝有冇分手都變po 經
一個po提幾次
一係就Katrina點上位
katrina之前賣衫就個個話佢食水深 而家狗妹就話markup正常要賺錢 到底個準則係點

利申 支持明買明賣但平貴都唔會幫襯任何黑警家屬
幫你

齊來助養黑警家屬
吓 咁都有得話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞