召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
居然公海冇人lo
屌 真
淨係運動員呢個身份已經冇得比啦吓話
有個會然吹奏嗰個18歲女仔
以為佢美若天仙 屌 咪又係普通港女一個
入嚟呢個post見到有人話cherry lam同左張家朗一齊做乜撚
我由佢同曾x元岩岩一齊果時follow佢
係我眼中佢係一個好姣又一無是處既女仔好似又冇讀書又冇做野 人生只得打卡影相溝仔咁 點解張家朗會同佢一齊
Btw佢都威既 奧運冠軍喎
梗係威啦所以先要用埋啲手段單方面公開佢係金牌條女仲要上嚟低莊式攻擊人地個ex
咁介懷人地有ex佢不如搵個處男拍拖算啦
係囉佢03年 姐係佢今年考完DSE冇讀書?
簡單啲講咪就係張家朗本身就taste差 乜女佢都follow嘅 連cctvb 菊子喬佢都有follow 你就知啦
其實講真
係香港做運動員代表香港出賽真係要100%尊敬啦

我淨係知 馬詠茹到今achieve到咁嘅cherrylam一世都做唔到
就算點討論cherrylam啲黑歷史都好 請大家尊重一下香港運動員啦
同埋我都好支持而家運動員出席公開活動 個樣靚唔靚見仁見智 我就覺得佢哋有才能為港爭光嘅香港運動員個個都好好睇啦
係!認得chanmeiling把聲!
球星?喺學界囉真係得啖笑
仲叫人保持善良 成件事好醜 自己行為檢點啲啦 做得金牌女友仲做咁多陰質野 一陣搞到形象負面張家朗真係多得你唔少
收皮啦佢個frd之前咪又係派帽
張家朗都有follow佢個friend..
同意要尊重運動員 mawingyu早幾年拎獎個陣 佢仲溝緊學界球星咋仲要mayingyu又讀到CU 運動又勁 cherrylam呢?dse有冇2?
其實本身大家對cherrylam都冇咁大惡意 係佢自己詆毀人地個ex搞到自己柒先 係都要同人比較 知自己差過人地幾多未?
屌啱啱好奇search mawingyu ig原來仲要讀CU 我想問下cherrylam輸撚哂仲輸到咁柒 有冇興趣塞返入老母個西到
柒到咁老母個西都唔收啦 dse 10分都唔知有冇
Wiki寫佢讀英華 名校出身成績一定唔差
大癲痴線西偵探社
Cherrylam個frd可能係叫緊cherrylam保持善良 畢竟佢咁做真係好低莊又老土
唔一定 好多名校運動team嘅都係中途比人"買"入去 學校唔多care成績 專心幫學校拎獎
但睇wiki mawingyu係讀左中學先開始踩單車架喎 所以唔會係‘買’入去啦 同埋話佢因為考dse所以退出過港隊 之前啲post都有人話同mawingyu係大學同學 話佢英文好好 唔似其他用運動考入去既3322運動員 佢係真係有料
已經睇埋佢ig 佢同佢細妹都係英華 仲有幫手宣傳anniversary 似係真係名校出身
之前睇訪問 mawingyu一開始好似係陪佢阿妹先踩單車 點知入咗港隊 Cherrylam真係投多幾次胎都追唔到人一成
未必 見佢小學都係隔離街 同埋女英華校風唔太買人 女拔協恩個啲就會 仲有wiki話 在中四時才開始參與單車運動和接受專業訓練 應該唔係買 䲫估

特登搵佢ig嚟睇 明明幾靚 運動員來講算好靚添
自膠 以為上面講cherry lam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞