召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
又係呢條火柴人芝娃娃
屌個個唔係訓喺佢哋隔離就唔可以講咁呢個po摺得啦on99 山東老公夠比人話佢成日偷食又唔見聖人衝出嚟話冇人可以斷定佢付出幾多
笑狗妹咪笑狗妹 咒哂佢全家都合情合理係睇佢唔順眼呀
笑狗家屬唔需要理據 因為佢嘅身份就係原罪
未撚見過人湊仔留咁長gel甲做過老母就明
原來錫fans就係當啲fans係水魚
身份就係原罪呀 解釋依啲係冇用架

係...... 佢睇片直情穿晒煲
你睇條啡色褲伏到 喊出黎 同d相個對比大到
做生意係要mark up,但你係公眾人物,做生意唔好得太肉酸,可以揾d真係好特別款,香港冇乜人賣嘅去賣,marketing再做好d,一set套裝咁賣或者你上下裝、鞋、袋幾款crossover賣一個價,都好過你東大門入幾件hoodie。
唔係你揾老公makeup下影幾張相就夠,oyan都係東大門入,都唔平,但我服係因為佢d衫係真係啱trend, 有style有少少shape,唔係一件頹hoodie.
仲有佢有本錢markup得咁高,可以有咁多人支持,唔好忘記係因為佢一直行緊「貼地」路線,介紹小資女適合嘅產品,啲人支持係因為佢嚟個形象,唔係因為件衫好撚正。
點解YouTuber一做自己生意就俾人屌?因為你google ad賣廣告,係你同YouTube同公司做交易,觀眾唔需要俾一分一毫,睇beauty review片係講個信字,我信你係誠實地講用後感,唔係老吹。但你靠住同觀眾建立嘅信任做自己生意,要觀眾俾錢你,就要好小心,唔好俾人覺得你係劏客,係個感觀問題,除非之後一路賣衫唔做YouTube.
得罪講句, 幫狗妹嘅妹豬仲賤過狗
你一片真心, 狗妹只係當你水魚
點解之前呢到有人話brandy食軟飯
冇人出嚟話係古墓絲
話男人食軟飯就係古墓絲
咁點解話女人貪錢搵有錢佬結婚就冇人話古墓絲?
次次講親小巴西食軟飯都有人出嚟話古墓絲
幫襯狗妹嗰啲更加係助長歪風 試下無人買睇下佢仲有無得做 係有班傻系供養 狗妹 丁丁 yaki同理
等睇佢老公第時用狗妹啲錢包二奶
過得越慘越節墮越好

順便祝埋佢全家長命百歲百病纏身
Yaki fat撚到
間美容院係咁開分店
幫襯個啲又係錢多冇腦
佢個整容閪樣咁撚衰都有人肯去
真係cls
jack tsui咪又係mk仔一個
佢做返老本行beatbox好過玩埋啲濕鳩autotune啦
睇唔過眼

妹豬自己上網買啦
去葵廣行個圈買衫有得睇下實物都冇咁嬲
救救禿頭人士
做咩佢個樣變到咁
cornerc到底同幾多個Model嘈左 次次都俾人暗寸
差勁多
佢勁on9 佢學車定唔知咩 頭先有個story影住個呔盤類似講話今年最最最大的事 後尾del左
心諗 學車好威咩 佢陣窮酸味真係大到坐係部車到就濕曬咁款
但尤米都賣肉扮cute左好一段時間
除左搶人男朋友同埋講大話之外 佢成世人都冇咩技能 學歷又冇工作技能又冇
學車緊係大件事 唔post返十次點得 不過我覺得佢一定pass唔到 起碼考三四次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞