召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
who?
笑死
其實呢
佢通頂唔係因為佢好撚多嘢做
而家因為佢日頭唔做 淨係瞓覺 跟住就同人講日日係studio做嘢做到食早餐先返屋企
我諗通頂係指成日冇瞓囉 而唔係朝早瞓覺當通頂

其實佢過緊呢啲生活就唔好係咁自我吹奏啦 一年得一兩個大型年宵要做 做到已經賺到fatfat夠佢同佢個妹買一人一部6萬幾蚊macbook 又有studio唔憂食憂住啲product質素又差擺到明劏啲妹豬 成日掛係口邊自己幾忙幾忙 又唔係真係咁撚多嘢做 個妹書都唔洗讀 跟住個家姐玩音樂(又唔係勁) 得閒賣下廣告又輕鬆搵錢 佢啲vlog淨係一日到黑吃喝玩樂 仲要全部都係sponsor 唔洗自己錢 你係咁忙撚有咁多footage咩咁多時間咩 仲可以話自己好攰好大個黑眼圈好慘 你殘係因為日夜顛倒 而唔係你真係瞓得少

睇到人哋啲vlogmas 完全唔明點解呢啲咁嘅kol有人會不斷助養 人哋得閒係諗點樣增值自己 佢就永遠覺得自己好多嘢做好忙 再睇下佢啲vlog加佢平日ig story 佢現實係咪真係講到自己咁辛苦 呢兩姊妹幾時先可以收皮
屌心諗 一個blocked user講兩句
點解撳落去唔同名 原來真係有傻閪以為冇人知
連佳麗頭像唔係咁 呢個明顯唔係佢黎
Diu totally agree
以前對佢都幾有好感 同希哥分手個陣仲覺得佢好慘
唔知點解同福正一齊之後 就覺得佢地兩個互相影響之下無點進步 變到奇奇怪怪咁 啲舉動勁黑人憎 同埋睇耐咗發現佢好努力包裝嘅謙卑、努力嘅形象都勁假 真心想佢早日收皮

郭敏華好撚辛苦通頂一個月係咪就係畫咗copy and paste嘅肥蛆x100隻
佢啲vlog較1.5倍速都覺得好悶

樓上條傻鳩好耐之前已經俾人踢爆佢借刀造鳩連佳麗架喇

大家不如block撚咗佢咪再覆佢啦
成撚日出嚟搞亂個場
咁憎連佳麗好心就自己開個Po啦
幫埋你推又點話
唔知佢做乜 成日阻鳩住曬
原來化濃左個妝就叫護膚後
上鏡都唔撥下 ..
睇完條垃圾片之後都唔知佢成晚做咗啲乜
畫畫 > 飲野 > 食早餐
原來咁樣就叫好忙
連一個大學生都多野做過佢
下面護膚前護膚後完全冇分別 佢都好意思擺出黎 佢自己好唔好意思呀當人水魚
佢呢種已經撥唔到
成咗形自成一塊肉
可能都係一個r sponsor嘅伎倆
唔好太harsh啦 人地都呢個年齡
利申 討厭曬駱駝
笑死
佢係咪以為改咗名冇人知
見丁丁做埋線平 好想上去 是否不智
之前有人post過嘉殷
想講人地就真係自我增值啦 做開mc
會去上戲劇班增進自己
玩yoga又考埋導師牌又學其他野
當佢係學嚟為咗開班賺更多錢
但人地都真係有付出時間同心機
睇返肥蛙呢啲 咁又話忙 嘩 真係好唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞