召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
睇到樓上講 知道cherrylam溝仔手段好高 睇嚟係真 但呢度痴線西嚟 無人受你溝仔個套啊
P牌仔 可能真係本人嚟
cherrylam真係有一手
個樣普通到mk行一轉見到幾十個
都可以換仔換不停 仲要個個都出名
真係想知哪來的魅力 冇樣冇身材都做到
佩服佩服
https://youtu.be/hCLtP_FrPBY

Balu新片 唔識貼youtube link
咦應該真係佢嚟
佢應該依家同張家朗賣緊慘
同米八米奇一擔擔 唔怪得之做到frd 兩個日日去cafe諗點樣吹奏自己 張家朗知唔知你咁憎佢個ex
成件事好mk不過呢啲真係18歲會做嘅事
但啱啱睇張家朗Story好似冇乜野咁,唔通佢未知
想講根本佢就係cherrylam
明明講緊佢有機心放個電話殻出嚟想公開 轉個頭就有人拎呀奧運金牌個ex出嚟攻擊想做鳩人都唔好咁明顯啦 我真係冇跟開唔知個ex有咩衰嘢要攻擊 淨係聽過cherrylam食親都係mk籃波撚咁小氣點同大名人拍拖呀𡃁妺
同sohee犯同樣錯誤sosad
咩啫18歲無罪 23嘅馮g蔓到試過上嚟擺水魚paul ex諗住笑人哋樣衰
自己知比唔上人地個ex咪唯有攻擊人地個樣
叫大家唔好judge 人地另一半,但又judge 人地ex個樣
見上面咁啱講緊mawingyu 佢咪加幾句 即刻踩低人哋抬高自己
Cherrylam真係唔係咩好嘢

喂大佬肥蛆連DIOR都串錯
條女真係好明顯特登放個手機殼出嚟俾人見到
係咪張家郎唔想公開 但自己又比人知溝咗個奧運冠軍 就想陰啲陰啲俾人發現 但cherry lam你啲手法真係好低端
明明第一張相都冇手機 之後突然間第二張相有手機喺度 擺到正一正俾人見到手機殼寫咗啲咩字
自己有手機唔影 用人地手機影完又send番啲相咁麻煩 係有呢個可能性 當你真係咁啱叫人哋幫你影
咁當你玩玩下手機 之後突然間叫人幫你影相 要放低部手機先影 手機殼啲字正常應該向自己嗰邊
但你第一張相冇手機 第二張相突然有手機放出嚟 啲字又正一正睇到晒咁放 之後又咁岩張家朗有story見到佢部手機 你又會咁岩同日出個post見到你個手機殼既喂好難信你唔係特登
而家又要上嚟借啲意想踩人哋個ex
Cherrylam你真係好cheap
樣衰到
唔好咁好笑得唔得 知佢兩姊妹主張讀書無用論
但係文盲到呢個地步 讀書對佢哋嚟講其實好有用
自卑到呢我諗佢都知自己只係個不學無術 淨係識得去cafe打卡 用隻狗呃like嘅mk 妹 點有得同人哋ex比
終於有人講返句公道說話
禁返去有人share Mwy嗰個post到,其實佢啲相勁有氣質,只係樓上係都要post佢個嘴合唔埋嘅相出黎,就咁樣比較
反而想知係咩老闆 可以送咁貴禮物俾員工
見到成間公司個個都係mk妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞