召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
今日又開箱咗三千萬豪宅
葡萄死
好似叫ZHU MU TING
網上有人話佢啲畫係抄襲人

利申 visual學生 因為佢最近個畫展所以有小小印象
Santis扮晒附和人 全世界都知你個底花晒 躝返去同啲毒撚講自己裸睡等佢哋對住你[素顏]打飛機啦
真人同啲相完全唔同 普通支那整容樣 雞味勁濃
佢post出嚟啲相直頭係好似key咗張新嘅臉上去咁
的確係有啲錢同埋好捨得洗錢 不過似係搵到老細多過本身有錢
越嚟越覺得夢雨份人應該ok
之前覺得佢份人假到嘔
不過為咗追擊fh聽過佢開live+qna 除咗弱智咗啲 佢份人應該都係幾好 唔知有冇人明我講咩啦

相反santis真係越嚟越乞人憎 係越聽得多佢講嘢越覺得條女係有問題 之前睇佢嗰條第三者都唔會有呢種感覺 今次擺到明係熊仔頭推返出嚟santis搏好感

btw真係唔識欣賞fh
我懷疑我開頭唔鍾意夢雨係因為fh推佢出嚟真係推得特別柒 搵佢出嚟拍一個shot 就係笑 今次個qna都尷過人
打錯字 本身想話係幾捨得洗錢嗰種 佢老母都好大陣撈味
喺珠寶brand啲vip event見過佢 佢好熱衷於裝身去嘗試表現出自己係名媛 好明顯感覺到佢有種雞味 而佢又唔係有土豪味 只係用行頭裝飾到個人好似high class啲咁
8成似係搵到老細 如果係富二代唔會突然先彈起用名媛形象
不過佢啲嘢係靚嘅 見佢vca cartier都係買大件嘢
屌 土豪 富二代
講有錢佬同二世祖得唔得呀
笑人支那自己又用蝗語
佢之前po過自己住堅尼地城service apartment 個名叫Townplace
好奇㩒入去睇 有個位santis 話問夢雨一個膠問題
叫佢wink 跟著話自己唔識wink (但其實wink到)
話覺得佢好想練到wink 因為佢覺得朱茵係大話西遊都wink得好靚

覺得佢兜個圈想話自己似朱茵
咪就係叫暴發户你自己都講到出嚟
偏偏用支那term仲懶醒
大家對班”有錢” “偽名媛”女有興趣過kol
元老級kol已經冇乜討論價值都冇咩人推
點解痴線西變到咁
睇狗妹不特止
依家仲要喺度講埋啲大陸妹真係who gives a fuck
翻去睇小紅書同啲大陸妹交流算吧啦
係囉可唔可以唔好follow依啲支那雞
大家假名媛支那雞上網draw attention啦
佢扮有錢佢嘅事啦
睇埋人哋小紅書係咩玩法
真係毫無討論價錢睇大陸雞去小紅書啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞