召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
個額真係好高下

唔明點解微辣班人會同佢哋一齊
btw好似見到kitling喺Rachel一嚟到香港就即刻po曬ig好frd咁(佢真係個個都r)
應該係kitling帶埋byejack一齊去bbq啦唔係男朋友咁帶嚟做咩先
第二張又有elka同boris

雖然佢哋拍拖唔到其他人理 但真心疑惑點解byejack會同kitling一齊完全唔同style一個做音樂唔算好高調 另一個就做埋啲垃圾kol周圍痴人
kitling右手邊嗰個係byejack?
好細個咁喎
你跟佢食我驚你個腎出事
之前睇佢lunch prep一餐幾隻蛋 餐餐都有蛋或蛋白
小心腎衰竭入icu
下...佢煮野食都有問題嫁wo
落調味料落好多
番茄炒蛋自己煮都落茄醬,咁不如我出街食好過
仲要係用車厘茄煮好有創意
豉油又落好多
又話教人健康但佢落豉油落到令人歎為觀止
到底食蝦仁炒蛋定食緊蒸魚?蝦仁炒蛋黎嫁wo

但平時煎野又好怕油,凈係落丁屎咁多
佢個d健康心態係有明顯偏差
都未講其他煮食技巧

佢食豉油都食到腎衰竭啦
唔好講雞蛋
琴日轉個頭已經又扭親腳
Susana Tsang 考個牌就話自己係健身教練

其實想知呢間鋪係咪真係賣淘寶衫 間野賣啲衫都幾貴下
有比佢水過,d料真係差到好似淘寶20蚊件個d,同埋好多款淘寶都有而且個款勁大陸花園街60蚊件個種
鄰居個仔諗住考消防操肌食太多蛋吸太多proteins個腎搞唔掂最後入左icu
大家小心 愛惜生命
Susana Tsang (gogreengolean)
玩瑜伽個趨勢都會玩到癱
玩健身就玩到水桶腰,周身傷
玩減肥就無經期
煮野食就腎衰竭
好搞笑 佢好明顯想紅
個個做mc mv女主角都幾多人討論淨係佢最冇noise擺明個mv佢條仔有份produce佢先入到去拍 唔知做乜鳩
byejack 99年 好似係
早幾個post都有人踢爆佢扮CK sponsor又係搵條仔係屋企食飽飯無野做 打曬燈落曬filter影相 條褲舊到一睇就知着咗好多年 個人覺得佢係想引d brand注意 想人發掘佢呢隻幾咁有潛質拍廣告既芝娃娃
大灣區小背心
已經唔係第一次人地問芊芊介紹嘅Serenity產品同佢有冇關係(皆因佢家姐英文名咁啱叫Serene加上牌子較冷門網上搵唔到啲咩公司資料)最近仲出埋美白supplement 芊芊話自購 好用到仲介紹翻比佢家姐用youtube cm有人問佢 但都係冇正面回應間野同佢有冇利益衝突 如果今次真係自己/屋企人出嘅product扮自購嘅話 都幾佩服平日嘅佢介紹產品講得咁真心
利申:平時都有睇開佢啲片 覺得佢算持平
真係兩個扯唔埋 點解會一齊到 貴圈真亂
不過可能係因為boris先識到byejack
慎入

我覺得佢呢張相真係好撚恐怖
完全唔明點解佢自己都可以po出嚟
仲有人話佢天然呆 真係唔恐怖咩
會偷食嘅人係唔會改到
如果呢度有人係同緊呢類人一齊 及時止損啦
由以前開始就已經覺得佢個面型好奇怪
kayan呢個名真係好公廁
張欣欣個英文名好似叫Serena,同個牌子好似幾似
(唔知關唔關事)
好多influencer都係咁
ig前排會喺notification嗰到suggest啲influencer落ad
我上個月見到有個外國kol po ig story講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞