召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
邊個想影佢豆豉眼西女人
咁驚咪叫佢做狗嘅阿哥幫佢囉
佢偷拍人哋然後話人哋偷拍佢
哩啲鄕黑冇得屌 仲唔飛左條女咩
要振夫綱架
係咪老公偷食阿又?

屌!!!我同你諗嘅一模一樣
特別係呢個yuenki同heily 一個就懶係minimalism第一人咁 佢咪又係follow外國啲fashion blogger跟佢哋style 仲要唔知點解開間爛鬼東大門入貨嘅shop開到勁有優越感 最搞笑係出個「自家設計」print自己個logo上去仲有佢啲信徒fans買
另外個個就成日自購扮sponsor仲要拍哂廣告咁冇咗佢條仔幫佢較filter剪啲懶有feel嘅片真係什麼都不是 佢啲Q&A下下扮到看透世事咁好鬼cringy
佢markup高撚過serco其他shop都有同款真係唔知點解有人咁蠢去幫襯佢然後最鍾意用間shop acc叫春話每次影相都影到好辛苦 明明佢就好enjoy影佢啲遮樣露肉相
小背心本身都唔掂
係咪覺得自己好撚靚 好撚出名
一定係影你呀那裡來的自信?

大佬呀 唔好咁撚痴線啦 係咪正常拎住部電話都要顧住個鏡頭向住邊度 我廢事講佢地以為自己好撚正依啲說話然後比人話我blame the victim 但點睇人哋都唔似偷拍緊你囉你話嗰啲搭地鐵對面個人偷拍然後你喺玻璃反光見到就話啫 你冇證冇據走去偷拍同公審人先最撚賤呀
之前有人話佢賣d野好貴都好多人出嚟幫佢講好說話
yuenki有話自己賣得貴過其他鋪係因為要維持品牌形象
我同意既 只可以話佢好識包裝自己個品牌 又有好多人落搭幫襯
聽完得啖笑 佢係咪唔記得佢只係代購韓國貨啲貨唔係佢自己design自己produce咖喎????
你話佢件衫佢自己一手一腳砌出嚟就話品牌形象啫 入人啲貨再賣咁貴都可以咁多廢話講 係嘅佢啲service係用心啲 但係值唔值呢個價比佢賺咁多真係要諗諗

借問聲要偷拍你嘅原因係乜
咁樣嘅打扮同樣 旺角一個招牌跌落嚟掟死唔知幾多個
啱青奴倒米擔當
仲要勁小氣 啲人留言話佢啲片唔掂
逐個逐個反駁叫佢咁叻入嚟做埋佢嗰份
口話唔介意
但係咁出post 撐自己
變像公審人
日日同佢個女教練po 身材show屎忽
Poyi好難頂
張張相都嘟嘴 係咪以為自己好撚正
個獎仲要作馬 作自己就打晒飛機
佢好鍾意遮住個樣唔著衫扭嚟扭去有人問佢做咩唔po樣佢即刻起鋼吠
笑撚咗可能以為自己著緊瑜伽褲所以有人「偷拍」
唔知點解佢皮膚好好又冇咩皺紋但係睇落好老
樣衰左好多成粒魚蛋咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞