召喚痴線西(176)

1001 回覆
33 Like 6 Dislike
有埋片cap 圖對比,真係好明顯d曲線係p出嚟
邊首
見到santis就覺得煩
阿哥今日又上報紙威威喇

//警方新界北總區反三合會行動組總督察歐陽德表示,屯門青山公路藍地段一間新開張約1個月酒樓,於11月8日遭3名男子徵收保護費,每個月2萬元,酒樓負責人拒絕支付。//
同意 唔好再make stupid people famous啦 呢啲人愈上到連登愈開心 佢po得出嚟都係想attention seeking啫
繼續祝福佢哋長命百歲
屌ig 早排彈咗佢個代餐廣告出嚟(雖然我唔明點解佢貴為「健美冠軍」同「健身教練」都會幫代餐呢啲咁無營養嘅嘢賣廣告)
最好笑係佢句對白
咩唔怕女仔練得大隻 所以要keep住練之類嘅嘢 唔係好記得
淨係記得我聽到打晒冷震
佢咁嘅shape唔係真係以為自己大隻呀嘛
一啲訓練痕跡都無
得罪講句啲女好撚cheap
似係妝出事多過佢瘦 咩料呢兩張圖話佢30歲都應該有人信
收皮啦 淨係覺得尷尬又肉酸 學人又唔夠人高質
無腦mk妹今時今日仲有人扣喉當減肥係咩玩法喺youtube睇片做下運動減肥仲好啦
因為

成日覺得Kitling個個KOL都識咁 老是常出現
其實睇佢story以前啲相就知佢係zip出嚟平到根本冇變到而家咁 有咩可能
Btw,佢個post 熄左留言又要驚人話又要post
白骨精咁
睇到個bra都知頂多c-d
唔係平胸但日日推到個胸推到有G cup咁真係好肉酸
唔明點解成日介紹衫都要故意影個胸 好on9
有自拍過都知正常pose自拍係唔會影到咁低
尷尬姐都幾靚 其他就算啦
首歌都幾難聽
前平定後平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞