如果今年Eden拎到新人金,就真係樂壇已死

1001 回覆
3185 Like 201 Dislike
咁又唔算最差
好過al同jeremy既
cloud ver. 唱得好過佢edan
估下啲content farm會唔會轉載哩個post
共匪01大機
跟住就俾盲捧鏡粉出征
投票嘅嘢點會唔係Mirror贏呀,都無指標性嘅
啲人咪屌緊edan唱得差囉。
我咪話贏獎項唔一定係唱得最好嗰啲贏,好多因素,fiona隻碟係做得好出色,曲詞都正,加埋個形像又得。

由頭到尾我都只係話唱得好並唔係唯一贏獎因素,無啦啦係咁要我屈撐edan
投票都唔夠指標
而家903係投票就得出新人獎項
1.85萬個Subscribers咁都夠指標性
啱呀 903係睇DJ 喜愛度。
不過edan都贏撚曬,而家已經4首上榜歌曲,2首3甲,1首冠軍,apple pie日日播咁款隨時攞埋冠軍,仲要有dodo森美小儀輪流錫住,金獎十拿九穩

MC今年先得2首上榜,1首冠軍,loser仲要消失埋,除非記憶棉爆到上冠軍啦
其實dj 自己決定播咩歌嘅節目得幾個
其他都係有hidden agenda
有冇諗過903 最後五大現場投票果個會係mirror solo歌
班粉咁痴線
以後啲投票都係佢哋玩哂
而家個Sample Size得千七人,你覺得好夠
你自己講投票冇指標性喎
我指5首都係
估唔到會有3000正評
絕對會係唔洗擔心
上弦六子個個都有上榜歌曲,仲未計Error 肥仔同193 個個tg group都幾千人,fan base 大到癲
唯有希望班fans大戰會互相界下票
3日已經30萬view,spotify kkbox都第一
不過hit都無咩用啦,班DJ唔會care
係呀,咁個幅圖代表啲咩
無嘅,唔想佢哋攞晒咪企出黎投票
有得俾大家行動,大家唔做得個講字有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞