如果今年Eden拎到新人金,就真係樂壇已死

1001 回覆
3185 Like 201 Dislike
算啦 其實好多記錄都係侮辱緊金獎
Aga女金 比比鳥男金
洪卓立男新人金贏比比鳥 陳伯 小肥
顏卓靈 Kaho都新人金
你睇憶蓮輸咗又如何 華人女歌手地位一定最top 果幾個
mike如果出嘅歌有chill club 唱依種lv,應該都大紅左
新歌似跑online主題曲
https://youtu.be/v_iqDkrTGOM
支持
個d成日講邊個拎唔到 邊個拎到就等於樂壇已死其實真係好侮辱成個樂壇同聽衆
MC -> Mike -> 肥仔
咪就係 姜狗都攞到最男啦嗰陣連登仔仲寫到一地都係添

仲話憑實力贏返嚟 fans投俾自己鍾意嘅偶像有咩問題
計我話就應該好似古天樂咁 繼續比啲非歌手攞歌手獎
https://youtu.be/hZhFLy1u_pw

成首歌好似講緊mc咁
好聽過陳蕾版
如果apple music有就正
但其實啊正d節目好少播Edan歌純粹同Edan好fd,但都公私分明
播得最多應該係Do姐
雖鍾意edan多啲,但都覺應該要係mc攞
mc唱歌好聽太多
真, 連登先最有公信力
Gareth Tong有冇份爭?
同埋唔好俾903誤導佢真係咩最公正囉

TVB黑箱作業式圍爐,903咪又係自己DJ圍爐,沒有誰比誰高尚

大家用銀根買碟買歌同睇show嚟支持,同埋social media多啲follow下實力派,等佢哋多返啲人氣,可以接下其他job
難d啦一個姜濤都夠票
班鏡粉仲有大量買太空卡嘅本錢
冇唱中文歌冇份
跑online廣告歌
借一借位
香港長跑天后 罕見病童 名DJ 有事同你講呀
https://lih.kg/2747307
比鏡粉用禮物賄賂
Tyson yoshi呢?
隨手數都有好多唱得好好但無乜成積既歌手啦。
數嚟聽吓
個啲多數係無得揀硬推上去
難得今年有啲實力唔錯既出尼
你硬推個唱歌都未識既人攞第一 你咪者害左佢

我諗edan 都知自己咩事 你當佢無睇連登咩
佢可能先係最唔想攞個個
All in MC
塊塊鏡派歌都有送禮
未必架
尤其最男同最歌可能Edan AL 姜濤都入曬,真係會自己内訌
同埋呢 其實最後五強係會由現場觀衆投票,太空卡係無用
好賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞