如果今年Eden拎到新人金,就真係樂壇已死

1001 回覆
3185 Like 201 Dislike
Deep 個勢起緊果陣衰大麻..冇計
平心而論 上次Chill Club New Vibes 193冇咩走音,起碼音準好過Edan
chill club tune音出曬名...chill club要同chill club比較
Edan上去唱E先生、同Gigi合唱都無完全走音架
之前3個新人同梁詠琪分別chill club 合唱
MC 同 Mike 都超水準
Edan真係比下去
最好個part就係唔出聲 彈琴個part
MC LIVE 穩到
硬塞新人金比edan真係害咗佢
出道三年仲新乜春人 不如MIRROR 12個一年一個新人啦
Chill Club New Vibes係剛剛果星旗 error 同欣宜jace chan yoyo係九展開演唱會比觀眾睇

poki 我因為負面新聞本身覺得佢好差,不過live進步左,dee都唱得好左,193就好左但有好多走音,error唱歌好似進步大過mirror大部份人,除左jer ian 其它人唱歌下半年退步左
佢連琴嗰段solo都炒咗喎
Chill club new vibes係現場演唱會個個
電視未播
chill club已經tune左音,concert 商場show 直播見到真章
但華納都算幫佢包裝得幾好
同洪嘉豪孖住sell都有啲反應
上志雲大師節目話造星期間老豆死左+剖白自己過去
加唱歌,好多人改左觀
Chill club new vibes ah...上星期個live show 冇得tune
唔計上一輩eason學友,香港男歌手計穩壓林宥嘉得方大同
因為方大同有金曲獎,林無
台灣標準同香港唔同, 一姐 joey 歌台灣無人聽
佢攞出道咗咁多年同錄咗四新歌新人比好唔好笑
林參加超級巨星時都有評審批評
mc 連miss chan chan 都勁讚
袁嘉豪無人提
你睇chill club真係樂壇已死
Tune音tune到
佢都唔係今年新人
姓咩都唔記得
新嚟新豬肉 屎忽大舊肉
雖然知佢造星期間係因為老豆死咗,但佢嗰陣一句交帶都無直接消失咗,仲唔聽電話係真係有問題

佢起碼黎唔到甚至想退賽都好,都應該同節目組同隊友講,佢直接粒聲唔出玩消失係影響到好多人,其實係幾不負責任,點計佢當時處事都係有問題,只係希望佢出道之後會有改變

利申:其實覺得佢應該攞新人金
台灣係星光大道呀嘛

雖然get到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞