如果今年Eden拎到新人金,就真係樂壇已死

1001 回覆
3185 Like 201 Dislike
佢歌紅唔代表佢識唱歌
我兩邊都有聽
但兒登嘅live
就好似成班人唱K 只可以話佢係唱得較為好嗰啲人
但係唔係歌手級
同埋兒登啲懶音要執下佢
盲撐我都唔幫
一直係唔同post我都有留言
鏡仔係好有進步空間同埋係好需要進步
但真係冇連登仔講到咁難聽 踩到地底泥咁款
笑咗
連登仔 鏡粉 支粉都冇分別

呀 有分別嘅
起碼連登仔同鏡粉唔會話要報國安
張蔓姿唔係拍試當真既網片演員咩 又關唱歌事?
咁你睇埋今年如果花姐買到其他囉
如果有流量就代表高質

試當真啲音樂都好高質
嗰個張蔓莎喎
算啦

可必同啲盲,癲,聾嘅人計較
點樣係mirror效應啊師兄
Ian jer ak出新歌又唔見咁爆?
大佬姜濤edan ansonlo紅又要賴落mirror到?
我話唔係mirror效應又有講錯?
麻麻 就係我嘅意見
兩個都有 最近蔓Gi有拍試當真
佢兩姊妹客串下啫 以前夠拍電視電影啦
樂壇死左好耐 事鳩旦啦 姜濤懶音+鄉音都有 正常少少都應該有既
Edan懶音真係有啲勁
不過認同你睇法
ian jer ak啲歌唔爆?唔係最爆就唔叫爆? 首首都破百萬破二百萬喎

你用點擊率對比下當今一線歌手 張敬軒、牙醫、陳柏宇先啦 連張敬軒主打歌8個月都係得220萬點擊渣 牙醫柏宇果啲半年都得幾十萬
希望903見到呢個post !
要比MC拎金
Edan 唔係唔好但MC真係唱得好好多

唔好再亂黎抹殺香港樂壇
都係果句啦

如果流量就代表高質

試當真嘅音樂都好高質 死鏡膠淨係識攞呢樣嘢打J 到而家冇人夠膽覆我呢個point

淨係識轉移視線
鏡狗特式 自己有意見果陣就話咩咩咩咩咩

駁唔到果陣就話市場決定反映晒
照你咁講試當真 啲音樂都好高質喎
代表人物:楊千樺
下 覺得麻麻咪我嘅意見
???
盲反到咁?
有撚屌錯你,講到頒獎禮咁樣係正常
呢種justification咪就係問題囉
咁都唔叫難聽 真係唔知咩live叫難聽

連登撐viutv撐到咁 唔係mirror真係太廢會反mirror?鏡狗唔啱聽就話人盲反鏡 唔話自己盲撐
雖然MC值得金
但憑咩要903見到呢個post就俾金佢
好似d鏡粉要903見到Edan嘅人氣最高要俾金佢咁
收皮啦 你講果2個唱功都非常之好 係神級

你攞鏡黎比 知唔知醜

你講果2個邊個攞獎人地都會服
Sor 以為百幾萬只係正常view數
原來咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞