如果今年Eden拎到新人金,就真係樂壇已死

1001 回覆
3185 Like 201 Dislike
係架,曾比特衰喺環球A&R之嘛,唔係應該可以再好啲
周國賢唱live都會扯喉 唱咗咁多年都係咁
但你地會唔會話佢唔識唱歌 唔係好歌手啊?
起碼我唔會先 但相反鏡仔先唱得3年
就比人插到仆街 算唔算同人唔同命
真心覺得eden個3首歌真係起碼唔難聽先
同埋唔理啲play view有幾成水分啦
但至少e先生cut一半都仲係夠料拎新人金先
數據就係數據 唔理你地係真心覺得難聽定盲反都好
見到有人仲話首歌單調 eden唱得難聽
如果係真就唔會準備突破1000萬view啦
你估mirror效應真係咁勁咩
一直感覺各台都刻意壓低 mc 播放率同刻意少請 mc 上去
喂 我係你fans
紅唔紅其實都係睇你係咩圈子而會有咩感覺姐
唔鍾意唔留意自然會覺得唔係太紅

首歌係唱得唔好聽
但真係唱到街知巷聞
跌咗嘢/係咁先啦係後生嗰層係好紅嘅
aga 周國賢兩大live爭議歌手 好多曲自己作

edan e先生掛名作曲
我覺得好聽 好耐無咁正氣奔放既歌 係歌詞鳩鳩地
只能夠講係照板煮碗跟左jer個演繹方式

利申:非jer fans
我覺得好聽 好耐無咁正氣奔放既歌 係歌詞鳩鳩地
Sor lor
佢真係值得更多
有冇片
903係計ap (佢地話)
mc cup唔cup得返真係睇最後一擊記憶棉903會播幾多
講真我喺街真係一次都未聽過人播
除咗佢哋公司擺嘅商場宣傳
早幾年偽毒鳩柏豪呢啲行去mk真係周圍都播 講緊係民間自發
monster 級,近年鮮有呢種級數新人
以颱風標準嚟,冇 cat5 都 cat4
尋晚睇風火雷電,姜濤Jer唱到一pat屎

我係鏡粉我自己都 尷尬癌
個奬口號係

叱咤樂壇 專業推咗

如果俾Edan 其實係DJ / 903 問題
下....
Err仲要已經tune過
連登係反mirror 架
接受唔到真話
以你呢個邏輯,花姐間公司應該多錢過華納,環球及英皇???

on99
人氣? 聞屁呀????
佢出咁多年 busking 都練咗好多唔同種類歌,累積咗咁多年面對人既 live 經驗,加上佢過去經歷,種種因素加埋好有關係

講live穩定,MC及mike贏鏡仔幾條街
唔講歌藝?
咁不如edan死返去拍綜藝
佢人氣勁都係因為拍劇同綜藝
係唔係去錯頒獎禮?
拍戲金像獎新人 佢都叫有個位坐下既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞