[10月新番] Muv Luv Alternative

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
但你唔覺成套野, 由配音到作畫都唔知想點咩?
黑色宣告同Total Eclipse 就咁睇動畫都叫正正常常
而家呢套, 所有角色配音都好怪, 配樂又怪
好似同人作品咁
我估文戲會同今季一鳩樣
D錢去晒機戰打Beta
但真係打Beta應該要去到佐渡
如果照今季個速度 佐渡又會係尾三集
第一集D beta已經少到仆街
9集要做晒甲21 d前置
諗下都興奮
雖然咁講會得罪好多人
不過真係唔出好過出
竟然cut咗最重要嘅比喻
上尉問駒木目的,駒木用雪比喻叛亂軍
朝早醒來,雪會沖洗地面所有東西,但雪都會溶埋
成個叛亂個目的,係落雪(發動叛亂)一刻已經完成
Beta罷工
駒木比人打爆嗰陣 自言自語講左
作為動畫黨,睇到最後真係屌咗聲
之前幾套muv luv都有打beta
呢套淨係得第1隻有打beta
想問steam個隻muv luv係咪就係呢套動畫個故事,玩唔玩得過
之後全部都係beta 多到你想自殺
d套動畫係muv luv alternative

steam上面有
muv luv (第一二集)
muv luv alternative (第三集)

最好由第一集開始玩
絕對神作
冇時間玩game, 特別對girl game冇咩興趣, 有冇邊到可以搵到muv luv 一二集 replay 動畫?
係 D配音好似鳩嗌咁 尤其男主把聲真係好撚嘈
你上myself
有齊兩套外傳
作畫崩配音垃圾
劇情節奏又奇怪
重要垃圾OP同ED
咪再破壞MUV LUV依個IP啦屌
淨係搵到本季動畫同全蝕動畫, 冇game的 let's play / 劇情only動畫.
你指extra, unlimited? Youtube有好多gameplay
如果唔夠資源由extra開始嘅話,真係唔出好過出
Ex開始去到溫泉旅館直接過un嗰下可以好似學園孤島第一集咁令人震驚
都好似冇咩新資訊,d圖全部都好似係舊既。
應該第一集就返去第二集就返嚟
幾驚佢光速去到櫻花作戰 睇個MV似做到甲21

有預感同第一季衰同一樣野 希望除左戰鬥其它野都做番好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞