[10月新番] Muv Luv Alternative

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
關於遊戲問題應該解決佐啦, 搵到唔係stream版(有一隻叫win7對應版).

搵到埋save. 省時間.
係咪又係打虫虫,頭兩集死哂?
甲21同12.5中間段地獄情節都好長吓
如果甲21停,下篇唔夠貨
12.5後停,就會下篇趕火車
停喺中間,應該全世界都想斬死製作組
時間上講,最好係甲21船上/開波
可能製作組plan好咗出48集
分一季一季慢慢出作畫穩定
如果真係咁出我接受到 停係 12.5度
12集講到甲21作戰太痴線 仲衰過死亡黑標 兩集講完海王星作戰
終於遊戲改篇動畫飛太多劇情對新觀眾唔太好,加上吉總賣咗AL品牌比新公司。
新老細冇利由咁樣倒自己米
有咁多集就留位比unlimited啦
6集都好
btw聽大陸仔講bandie係制作委員會入面
即係而家成個muv luv系列嘅版權都喺avex手上?
呢套得一季,後續故事要買game
重光線級都幾大隻,BUT第1集D兵都幾勁,殺到幾部要塞級
洗唔洗睇左Muv-Luv Alternative Total Eclipse同死亡黑標先?
定係可以直接睇
個時間線大約係點?
時序:死亡黑標→Total Eclipse→而家呢套
唔洗睇Muv-Luv Alternative Total Eclipse同死亡黑標
但最好睇咗呢兩條片了解下基本設定先
https://www.youtube.com/watch?v=yD9widYHVD8
https://www.youtube.com/watch?v=FzY-ycndUMU
冇時間玩原作,想問alternative漫畫睇唔睇得過?
睇完漫畫等有時間再補原作o唔ok
我比較驚漫畫劇透晒有時間再玩原作果陣會覺得悶
不過我命運石之門都係睇晒動畫先玩遊戲,都好enjoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞