[10月新番] Muv Luv Alternative

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
明明有首 未来への咆哮
點解唔撚用
IP賣佐, 作為全新開始. 請將動畫當成全新演譯作品. 唔好咁Old seafood仲停喺過去
話說男主係上一條世界線過嚟果陣明明都有記憶,但係又成日整啲好似突然醒起嘅flashback
抄All You Need Is Kill???
咪搞事
佢有話,上世記憶係唔完整
唔理啦,All You Need Is Kill咪又係抄Re0
150億晶體管...Apple A15
原作年份好接近
邊個抄邊個
吓?!真心㗎?
MUV 03年2月
All You Need Is Kill 04年12月

再者,條大橋唔一樣
MUV核心唔係講穿越
全部抄寒蟬尤其是re0
iphone打beta
手機俠
我覺得點都會有既

可能學arc咁出個remix /202x版本,前提係套野有得繼續出

有笨大,企鵝同crunchyroll參與
無玩原作
今集好亂,作畫仲要衰過第一集,好似好不妙
連少少都唔交代男主角loop前發生嘅事,搞到佢成個精神病咁
搞唔掂
歌詞真係好燃
loop前就係AL4衰咗,人類玩完,男主俾BETA殺埋
其實要講都講咗,再講就要跑一次unlimited

喺老師眼中佢就係精神病,完全唔撚信男主
即係好似湯告老斯套戲咁?
上策:玩番遊戲,或者睇漫畫,先有個底,就會明哂武爺今集d舉動。

似乎一開始就做3部曲最後一部,果然唔係好選擇。未接觸過的人肯定睇到一頭霧水咁
我係度諗會唔會第一集先用總集篇方式黎講Unlimited會唔會好啲
係講唔哂架啦,至少打左個底先
呢套根本就係fans向

我要求唔多,還原到重要戰役俾我j就夠
做咩今集兔耳女一粒聲都冇出過
但fan向market太細,唔會係bandai有份注資,新持份者想呢個IP未來20年繼續發展的計劃。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞