[10月新番] Muv Luv Alternative

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
新人想入坑,...點追好?
上steam 買game玩
如果係game 黎,...冇pc
直接開始睇算

睇漫畫囉
Muv luv官方英文日文youtube channel都有哂muv luv extra同unlimited嘅gameplay
有幅圖有第八代戰術機,成個人馬咁樣
今集都崩下
遠鏡幾乎下下都崩,劇情依然快過火箭
作畫崩 劇情光速 換聲優 無Jam Project
慘遭動畫化
下?
Skip咗渡假訓練真心好蠢
下集應該玩xm3
一野跳左果下我睇到呆左

好大機會一季做完櫻花
Game改四天王
原本以為流傳話一季推到甲21已經好痴線....個勢似直推到櫻花
第三集就推爆咗個評價演習,仲諗住下集先然後睇泳裝

同霞見面個陣個原作bgm嘅arrange唔錯,唔係evan call唔得而係原作bgm本身已經好神,就咁用都已經ok

小武同香月老師啲對話cut得太癲,橫濱基地原本係beta巢穴又唔講,純夏唔喺呢個世界呢件事香月老師話【係呀】又係錯哂,肯出兵去新瀉嘅理由又講到純粹相信小武咁,寫唔到香月老師現實嗰一面

評價演習多少係要cut,但都無理由講三分鐘就算,班長『發脾氣』個part其實都重要,仲有貝殼手信
唉,希望嚟緊啲集數好番少少
真, 班長同彩峰不和嗰度好緊要, 班長最後喊睇到好老尷
同埋啲女隊友全部出得嗰幾秒
睇個樣動畫組怕文戲吸引唔到新觀眾, 所以直skip
https://www.youtube.com/watch?v=eTt1mslrNYI
我都等緊佢係沙灘播呢首BGM
我都係退坑買驚保險平安算
真心唔夠時間玩game都至少睇漫畫,漫畫alternative我覺得還原得算足夠
唔係Jam project 果首未來乜乜咆哮 唔睇
棄番保平安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞