[10月新番] Muv Luv Alternative

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
見人話動畫純夏配得似搵黎睇,頂你得果幾句對白,點有可能明到純夏係牙武既生命中有幾重要

純夏真係勁好囡,傻傻下又有少少巴喳成日同牙武鬥嘴一拳打到佢飛天,同時又好體貼日日叫起身返學、整便當、晚晚隔住個窗傾計,牙武執粒石仔送比佢都當係寶儲起晒,連跑其他線都係純夏屌醒佢個鈍感男

明知講左出黎自己既戀情就會玩完,但正因為純夏知道實現唔到既戀情有幾痛苦,寧願自己傷心都唔想牙武錯失依份感情叫佢去表白,真係勁心痛想斬撚死條碌柒 根本無EXTRA PART睇黎無意思

完美幼馴染
得尊人接受到,最唔慣係冥夜,原版配得太好

冇追幾集姐做乜畫風又差咗
d人樣個個shot都唔同
有好過咩
我都係飛晒啲劇情睇戰術機算

沙霧愛國份子比動畫搞一搞成個傻仔look
拎硬2021最尷尬動畫大賞
逢星期四都因為套動畫要中一次風,閹割扭曲成咁嘅樣真係好悲憤
原作人設叫做敦厚,而家個樣好細個,又唔夠大隻

月詠好似好勁,但淨係型得呢一次
其他系列又串唔到場
之後係戲份少d但出親黎都好型呀
三白癡勁撚到
衝先過A01,完場冇穿冇爛,部機可以繼續用
Fell到作者唔想理佢地,放埋一二邊開無雙
動畫垃圾
Steam果隻都係

新公司幾成功幫神作變垃圾
steam隻game? 有咩問題?
唔係本傳

係新出
Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story
仲整得衰過手機game
樓上ching應該講緊project mikhail。你上網睇下d game play就知咩料,真係差到冇眼睇
之後仲話出手機game
無眼睇
我本身仲好期待玩法似EDF咁
edf真係多怪物,muv luv隻game入hive都係幾隻beta
搞到成日件事好柒
終於追完 alternative 篇
D劇情真係好流水帳 feel
講完一件事就另一件事 , 但係幾件事之間冇咩連繫
早幾集就講改進機體動作, 上一集就話做實驗返去原本世界,
而家又準備講下戰鬥
劇情好鬆散.....東一忽西一忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞