[10月新番] Muv Luv Alternative

1001 回覆
29 Like 7 Dislike
如果有大水喉第一集仲可以好D
jam project原唱
BTW唔撚明點niconico嗰啲組曲出現率會咁低
早幾個星期前仲聽緊
啱啱一睇成頁JAM Project空晒
應該最近先下架
第一集啲人冇死哂,有驚喜
在對BETA戰爭中直到出事之前一切都順利按照計劃進行
但一定會中間出事/漏招 > Beta 突破 > 死人 > 作戰失敗/要contingency plan。

跟住永遠幾乎全滅剩一至兩個死剩種

講賣悲壯感的話,艦c原全冇得同Muv luv比

例如TE山岳防線,主要應對要擊級,突擊級,但相對地山岳地區亦係戰車級,小型種單位最佳滲透地型。仲有帝都防衛線崩潰得比想像中快,主因係大坂失陷太快,Beta群可以唔理第一,二防衛線,直接攻擊第三同最終防衛線,前後包夾番第一,二防衛線亦得。
冇光線級 beta
E個故仔可以玩完
光線級回EN太快二秒連射
但對Beta方而言,出光線級打係逼不得已的做法。光線級,重光線級bug雷射代價係消耗大量G元素。

又,後期人類技術終於升級到星海神族水平,終於可以用“質”壓倒Beta星海式蟲族物量戰法(荷電粒子砲,重力歪曲場,99式電磁投射砲等),亦係靠G元素知識發展出來的黑科技應用。
嗰故仔最後係人類贏到?

請教下呢6套既順序係咩
Extra--->unlimited--->alternative

total eclipse 漫畫唔整,可以後d睇/睇動畫/睇game既全流程

Euro front 漫畫真係唔整,後d/唔睇都ok

請教下呢6套既順序係咩
Extra--->unlimited--->alternative

total eclipse 漫畫唔,可以後d睇/睇動畫/睇game既全流程

Euro front 漫畫都係唔,後d/唔睇都ok

返緊工覆,打錯字,唔好意思
AL世界係人類最後贏佐。

以前ins都見有宜家冇曬
想入四部F22
見家樂坊有兩盒 不過盒殘
到依家有冇人知道究竟勇爺點做低超重光線級未?
大白通靈hack曬所有中白出十二王牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞