澳洲移民 你問我答 (22)

1001 回覆
26 Like 1 Dislike
偏遠地區應該唔會郁啦 你係邊到會咁驚
有料實有人請

係Adelaide讀緊animal behaviour,女朋友讀緊獸醫。畢左業之後有咩方法可以拎pr
南澳本地grad搵到工就可以190喎

Veterinarian

South Australia
Refer to Requirements
190/491
Skill level 1
SA Graduate pathway:

Have completed a Bachelor Degree or higher qualification in South Australia, and
190 eligibility - Currently working in your nominated or closely related occupation for the last 3 months in South Australia
491 eligibility - no work experience requirements
姐係畢業之後再做幾個月工就得???
佢地覺得香港人性格..
踩到咁盡 覺得你係唔想咁多人黎爭機會
同埋踩親都只係移民成功率問題
其他方面明顯好過英加
報491嘅話一grad就得,不過香港人有5年485,可以搵到工先再搏190,費事煩
係囉
ching做邊行呀?
下年先過黎 而家已經好緊張無野做
巴打485係咩
TAFE唔係指由州政府開既工業學校咩
點解呢?
要搵到顧主擔保都唔係咁易
難都係事實黎
等到蚊訓可能下年都轉uk 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞