美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
未睇完最新嗰集
但呢度係咪純粹想講Nathan一朝得志之後無限放大左自己?
都唔係咁難明....佢都唔係第一日蝦Will
成隊講佢wonderkid, 佢咪都已經有兜話自己係講wunderkind, 跟手芬蘭仔同大家都知佢係講錯
咁will以為nate好鍾意呢個花名整件野俾佢, 實質nate唔係, 家下佢睇完個個tweet咪發洩落佢度
不過個背景有啲怪係 明明兩個阿叔似住左喺度好耐
但mabel班人發生單野應該唔係好耐之前
照計阿叔同班住客會記得有咁大單野/認得佢地但又搞到完全冇印象
令到單野好似上世紀發生咁
老人院放小息
呢度仲有冇人諗起呢個gif
呢下錫手臂搞到我特登去搵返a most violent year黎睇
未睇過

想知係邊到拍緊
uk
黑人Mr. Smith
但佢應該係質素保證
想去追星
兩個star war之後勁撚frd
兩個都super talented
我都睇咗

係咪之前亂接project而家清醒返

呢啲兩個都著靚衫嘅畫面只有promo先見到

真係好似
佢地喺margate
到時好似呢條女咁
https://twitter.com/rosecoloredfrey/status/1417806567265775617

另外一pair , 在馬德里拍緊,Ava and Bea ,Warriornun
不過睇reddit個post好多人都講緊glover太自大
好突然 ..即刻睇佢咩事原來好似OD
too soon
話佢地creative differences兩大巨頭共存唔到
phoebe掛住拍戲返黎寫野呀slut
V final season啲衫好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞