美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
love迫佢參加可能
希望love殺左個二打六女人之後一齊埋左佢
如果連roman / shiv都開始離開佢
logan會點
我就係覺得greg最後會反骨
Y雖然冇中字 但就睇英字原來都好易入口
我爭ep3未睇 覺得幾好睇喎 快d睇下啦
sex ed正式棄慳返十幾粒鐘
根本得S1最好睇

you冇乜重睇價值
話佢normal people式算唔算侮辱左np
np正咁多
Ruby真係幾Sad 後個4集佢勁少戲份
Adam同Ruby越睇越鍾意 見到佢地個角色有成長
Greg同kendall最強聯手
S3真係似暴走劇
一定唔會 Greg反完Kendall可以去邊
今日睇有冇時間開Y,有字幕會睇得投入d, 都算熱門劇點解無人整

Sex Ed我覺得好睇左S3, move on左唔再ship Otis同Maeve 覺得d配角仲好睇

You我係想睇Love姐
想問各位有無網可以非BT 下載劇
類似mega 果啲網
利申:窮撚 訂閱唔晒所有網
佢應該話個ending係講Maeve要去美國讀書姐似NP Connell要去美國做野咁

NP Marianne Connell個種chemistry, Otis同Maeve完全無得比,S1係最正,S2 S3已經無左個種sync同火花, 所以都係睇d配角算
大陸網幫到你
大陸網得bt
阿叔先係大boss
唔download的話
我有一個網好撚狗, 齊到仆街, 勁撚多字幕, 仲要load得勁快
都得
多謝先
好多釣魚廣告
我都明 但成件事個功力真係差好多班
NP就算分開都覺得好完滿 同埋對佢地未來好有信心
分開都係短暫性

但呢套? 我見原來連subreddit咁多死忠都好多人屌
當時睇完S1我都係最鐘意睇佢地兩個咋配角一般般唔算太鐘意
依家搞成咁已經冇意義
但Y真係就咁照睇英字都ok冇問題
不過其他劇問題係放工個人攰好懶 想就咁有中字唔洗用腦

屌好多熱門劇都冇人整依家上親d中字網
一係就冷門垃圾劇集集都有人準時整
一係得返官方中字
ACS都要遲成5/6日先有人整
去logan度
S2臨尾logan同greg有傾過一陣gregxit果陣
logan有同greg表白話鐘意佢叫greg二揀一
一係揀佢一係揀grandpalogan知佢大佬迫greg走 如果唔係唔比遺產greg

如果logan黎緊有著數比佢睇得起佢greg呢條牆頭草
就咁睇trailer都feel到仲暴走過之前
明明以前已經夠荒謬
greg能力範圍係除左有內幕料之外

我又咁啱睇完NP同睇緊SexEd S2

Marianne天仙咁
Sm果集睇到喊
Connell真係絕世好仔

兩粒明日之星就咁誕生

SE就當睇緊咸濕版愛回家食飯睇一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞