美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

Conor入局
Shiv同Tom要分開!?
cls
早排先睇完fargo season 2, P wilson主演
屌你原來有唔同企法
得Logan Tom, Kendall Greg係firm
https://www.instagram.com/p/CTxPg-krqpy/
仆街原來有三張
得Kendall Greg係三張都唔轉位
17/10
我係時候重睇了

第一張Greg好正,係最後捕住咁
原來勁撚多, 雲巴簡邊個

想要3, Roman家下有啲能力可以夾到Logan
shiv同tom分開
shiv kendall最強兄妹, 另外想知conor幫到kendall啲咩
1一定唔會 Tom同Greg一定拆開
2,3,4我都ok
Roman一定係騎牆撚,S1 2有跡可尋,邊邊強勢佢就揀個邊
Conor唔洗理,唔覺得佢會有咩作為
Shiv同Kendall聯手,Logan其實唔洗鬥 100%輸硬
可能roman過完個單野真係好強呢
仲有gerri
conor似跟邊
個邊就會輸
Roman做左d乜 我唔係好記得
Gerri唔知會幫邊邊呢
如果S3 Kendall又係咁撚慘既,編劇你等收刀片信
綁架之後順利走甩
跟住最尾一集性格大變
做咗啲完全啱的判斷,累到個廢柴advisor被炒
無印象,對Roman最深刻就係S1對窗口打飛機,手機睇住火箭爆炸Live
S2就係隔住Gerri打飛機
全部都係d鳩野
咁要至少重睇最後兩三集, 反正最尾幾集好正
我好撚想佢地一齊阿, 好過同個得個靚字女友一齊但性無能
會唔會太重口味
Roman有冇囝囡
無阿
四個得Kendall有
但gerri唔錯

Greg睇嚟今季大爆發了
tom成日諗住食住佢
Hunter 正到 好有sci-fi power, 同好有last boss感
https://www.instagram.com/p/CTx7tVHg5HF/?utm_medium=copy_link
twitter瘋狂睇緊啲look
覺得呢個最正路

呢個我最想睇
忠誠的Greg
plot twist greg s3背叛kendall痴返logan
S2最正雖然S1都好接近
patrick wilson越黎越型棍咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞