美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
殺Love,我就send刀片
我剩係想睇Love
Hacks高質過Ted Lasso好多
始終Ted只係溫馨小品劇
我覺得Brett Goldstein囉supporting actor都幾唔值
點解唔係Karolina…
想見多啲Karolina
但真人奇奇怪怪咁
佢mouths I love you係好Ava會做的野
最大機會俾Rue當水泡
但我又想睇下
Perfect Timing 連睇兩套正野
好感動
可能係asexual lesbian(homoromantic asexual)
我覺得Goldstein 值S2贏多過S1
但AppleTv識玩, emmy投緊票S1嘅時候就播Ted lasso S2
我覺得投票嗰班唔多唔少會因為S2 Roy Kent太出所以投咗俾佢
成套我覺得都唔值acting除咗Hannah(Rebecca)
根本呢套野係贏writing
所以演員都唔洗有range
Roy都係永遠個個樣加嬲樣
連sad都表演做嬲
麻麻地演技獎,Jason Sudeikis都唔值
咁年年都有啲應該贏但連提名都冇嘅𠻹~
明咗個玩法就冇嘢
希望下年見到Peaky Blinders有提名
雖則BBC撚得閒sell劇
差唔多年年都覺得演技獎 女係爭得激烈過男
lexi平時好似冇乜慾望
不過應該都係因為冇乜focus佢
下季可能一講多啲佢就180度變左另一個人
開心見到佢地都掃左幾個大獎
話說佢個頭唔係畫左rue上去我會以為hunter係拍梗另一套劇
https://www.instagram.com/p/CUB0UxosPaF/?utm_medium=copy_link
之後下年頭炮barry MBF S3
覺得got前傳似4月或者last of us

仲有回唔回歸都wfc既westworld下年又差唔多出現
好想睇rue同lexi有啲火花
之後jules默默咁呻一陣醋
係見人講我先知呢個shot係euphoria
呢個對答好正
講完睇返自己都打冷震果隻

LOTR好似都係下年?

我覺得佢幾低調下可能宅宅地+內向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞