美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Succession 諗諗先
有冇人睇左ahs 新不季,上半部red tide都幾垃圾下
最後一集IMDb得4.x分
老母好撚危險 無355係身邊 一定會收皮
仲有佢個個助手似會爆大獲,俾個件肥婆用佢有左黎埋身,知道Y仲未死

355個舊野好似係tracker黎,想引佢個handler出黎

個個Dr癲癲地可能佢女朋友就係有Y染色體既女人,所以先會講上面堆理論

唔知Y誤入左判軍基地個班人,之後會唔會再出, Y其實keep住扮變性人,應該會無事
邊個多人撐就贏
可能遲下肥婆知道Y未死真相就同條呀嬸一齊上位
個助手其實似忠心 但個樣好似好唔掂咁

睇reddit個post話355想用個tracker黎搵組織個女人
但個tracker用法唔係要對方都有一個喺身咩
如果個女人唔想比佢地搵到 就唔會帶一個喺身

我之前睇左少少劇透

似會再出咁
好睇撞到咩人如果好似上次班師奶咁 都冇諗過佢係trans
即刻想捉佢

老母似會輸,睇個勢好弱雞 人地一出已經有個勢係到

個tracker 355會唔會係有其他用途

係洗衣鋪 個個大媽先難頂,嘈到仆街
Nick Robinson 做仆街角色
老母接佢返黎已經輸咗要比佢食住
就係唔明呢度
不過班支那婆啲蝗語又講得幾正宗
諗起以前mr robot講果啲
慘情劇
佢都好似算少野拍
margaret qualley同佢兩個都
唔明佢老母點解要俾個助手知
唔深究了
可能真係搵d大媽黎拍,勁撚煩膠都拎住槍隊住人,仲要係咁嘈
Nick拍幾套都有睇 A Teacher
Margaret Once Upon a time in Hollywood已經覺得佢好正
有睇a teacher
果套戲揀呢班客串女揀得幾有眼光佢, sydney, victoria
因為係助手唯有係咁 最信得過佢
我覺得佢咁信355仲神奇第1次見冇幾耐 又唔熟佢咩背景
reddit見到班critic已經有得睇
A Teacher 虎頭蛇尾

導演識食,又有brad pitt同Leo
個助手勁信唔過既FEEL

355有說服力,個look同講d野, 其實老母本身係咩職位
咁撚招積
原來唔係睇晒,剩底兩集係咪都係要等
係呀
有時send screnner比佢地未必會一次sd哂全季
隔多幾個禮拜先send埋尾兩集比佢地
可能因為未剪好啱啱拍完冇耐

但又有可能真係唔send 要佢地睇live
助手經歷完今集單野要時間整理下心情
日日咁chur佢就黎崩潰
議員
快啲到月中好期待logan今季仲有冇咁大口氣sm佢啲仔女
Morning show咁大膽拍武漢封城
係 超可愛 佢d微動作反映佢勁緊張
開頭隻手超緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞