美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
今年陣容冇乜競爭
由其是drama
Wtf
white lotus計落下年
重睇啦
S1 Nate係冇下場繼續風流快活dklm
Lexi S2會有佢自己own story
好似係party rue去左搵jules
火車冇一齊走之後mv ending
lexi停留喺呢個狀態

無時間, 我仲未開Sex education / lucifer / 紙房子 ....
Lexi bb
FF到收唔到科
rue lexi應該都冇咩可能
又到計數時間
succession 12月12 finale
淨返19,26兩個禮拜日揀
準備玻璃心一地碎
睇個排位都好有機12月
好似peacemaker 係2022 1月播 條片都會擺後啲
但euphoria咁早彈出黎
拎哂writing同directing
但comedy series又唔係佢地獎呢家野真係on99咁

但lexi睇落又唔似鐘意男
Marianne好有氣質daisy bb好正
sm果集同focus connell果集
各自focus佢地兩個 呢兩集神到爆炸
connell由開始舞會單野去到最尾成左材

sex edu其實s1果陣都睇得幾投入
但就係s2開始中途睇睇下就淡左 結果冇再睇
ted lasso 技術獎可能因為每項都多過一個提名
分薄咗票源所以輸,但我認同hacks都好好睇嘅
anyway我幾鍾意今年有啲分豬肉feel但又分得幾合理
Queen's Gambit 贏limited series但mare贏哂所有演員項
但The Crown就唔好提喇
NP有time jump, 唔同phrase都睇到Marianne同Connell有咩成長 好睇好多

Reddit已經分左兩派 Ruby/Maeve
睇開有感情所以唔想棄
琴晚睇晒Y了 原來個Y係有意思
男主都幾屈機,Last man仲要係總統個仔
佢家姐定細妹幾靚囡,殺左人但又好彩遇上男人全滅

好多中文字幕都係include埋個片源,無晒外掛字幕
佢地d片源都係720P 睇唔落
應該未有Better Call Saul last season?
拍都未拍完
但Greg俾料隊Logan出黎,Logan咁方仗 唔會搵Greg喇
Greg應該都醒水 痴住Kendall贏面最大
Assistant個樣都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞